Έρχεται ντοκιμαντέρ για τους Cypress Hill γεμάτο hip-hop μουσική (ΒΙΝΤΕΟ

Στις 20 Απριλίου στο Showtime
01 Απριλίου 2022 20:17
Έρχεται ντοκιμαντέρ για τους Cypress Hill γεμάτο hip-hop μουσική (ΒΙΝΤΕΟ

Το Showtime ετοιμάζει μία ταινία για το δημοφιλές hip-hop γκρούπ, Cypress Hill και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο μήνα. Έτσι, πρόκειται να σας παρουσιάσει την άνοδο και την επιρροή που είχε αυτό το γκρουπ από το Λος Άντζελες και την πολιτισμική αλλαγή που προήλθε από αυτόν τον τότε φρέσκο ήχο.

To Cypress Hill: Insane in the Brain, όπως ονομάζεται αυτό το φιλμ-ντοκιμαντέρ έρχεται από τον Estevan Oriol και θέλει να σας ταξιδέψει σε μία καριέρα 30 ετών και σε ένα από τα πιο επιτυχημένα hip-hop γκρουπ που έχουν πουλήσει εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

Αυτό θα γίνει μέσα από πολλές συνεντεύξεις και αρκετά πλάνα που δεν είχαν δει τα φώτα της δημοσιότητας στο παρελθόν, με τους B Real, DJ Muggs, Sen Dog και Eric "Bobo" Correa. Θα δείτε, λοιπόν, πως βρήκαν τον ήχο και το στιλ τους, αλλά και πως διατήρησαν αυτή τη φιλία που έχει περάσει από δοκιμασίες αλλά άντεξε στο χρόνο.

Το Cypress Hill: Insane in the Brain αφηγείται την ιστορία μιας αδελφότητας που έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου για να δημιουργήσει μια πραγματικά πρωτότυπη, αιώνια κληρονομιά.

Το Cypress Hill: Insane in the Brain θα κάνει πρεμιέρα στο Showtime στις 20 Απριλίου. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.