The Batman: Ο παλιός Riddler του Jim Carrey μιλάει για τον νέο του Paul Dano

Αποκαλύπτει εάν είδε την ταινία και πώς του φάνηκε η ερμηνεία του Paul Dano;
01 Απριλίου 2022 16:32
The Batman: Ο παλιός Riddler του Jim Carrey μιλάει για τον νέο του Paul Dano

Από τον "παλιό" Riddler του Jim Carrey στο Batman Forever, οδηγηθήκαμε σε μια άκρως σκοτεινή σαν serial killer έκδοση του Riddler στο The Batman, που ερμήνευσε ο Paul Dano. 

Στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του ταινίας, Sonic The Hedgehog 2, το Unilad ρώτησε τον Jim Carrey για το πώς του φάνηκε η ταινία αλλά και τις εντυπώσεις του από τον "διάδοχό" του. Ο λατρεμένος ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει ανάμεικτα συναισθήματα και πως ακόμη δεν έχει παρακολουθήσει την ταινία του Matt Reeves: 

Δεν το είδα ακόμα. Είναι μια πολύ σκοτεινή εκδοχή του. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα για αυτό. Ο καθένας με τον δικό του τρόπο και όλα αυτά. Τον αγαπώ ως ηθοποιό, είναι απίστευτος. Έχω μια στάλα ανησυχίας όταν βάζει κανείς πάρα πολύ πλαστικό περιτύλιγμα στο πρόσωπό του και όταν ενθαρρύνει τον κόσμο να κάνει το ίδιο. Κάποιοι αρρωστημένοι εκεί έξω μπορεί να ενστερνιστούν αυτή την μέθοδο. 

Θα έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε την άποψή του όταν θα έχει δει το The Batman και θα έχει μια ολοκληρωμένη άποψη τόσο για τον Riddler του Dano όσο και για την ταινία. Εσάς ποια κινηματογραφική βερσιόν του Riddler σας αρέσει περισσότερο; 

Το Sonic The Hedgehog 2 προβάλλεται ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους.