Βουτηγμένο στο αίμα θα είναι το "The Northman" με τον Alexander Skarsgård (ΦΩΤΟ)

Η νέα ταινία του Robert Eggers έρχεται τον Απρίλιο
30 Μαρτίου 2022 10:03
Βουτηγμένο στο αίμα θα είναι το "The Northman" με τον Alexander Skarsgård (ΦΩΤΟ)

Το The Northman με τον Alexander Skarsgård σε σκηνοθεσία και σενάριο του Robert Eggers θα έρθει στη μεγάλη οθόνη αυτόν τον Απρίλιο και μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα νέο υλικό. Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο trailer από το φιλμ, αλλά την επίσημη αφίσα με επίκεντρο φυσικά τον χαρακτήρα που υποδύεται εδώ ο Skarsgård, τον Amleth.

Ο Robert Eggers συνεργάζεται ξανά εδώ με την Anya Taylor-Joy -μετά το The Witch- και με τον Willem Dafoe ξανά -μετά το "Lighthouse". Έτσι, εκτός από τους προαναφερθέν, στο εν λόγω φιλμ θα εμφανιστούν και οι Claes Bang, Ethan Hawke, Nicole Kidman, Kate Dickie, Ralph Ineson, Murray McArthur, Gustav Lindh, Ian Gerard Whyte, Hafþór Júlíus Björnsson και Björk.

Δείτε την επίσημη αφίσα της ταινίας παρακάτω:

Ο Eggers, έγραψε το σενάριο μαζί με τον Ισλανδό Sjón, το The Northman μοιάζει το πιο φιλόδοξο project της καριέρας του, που θέλει να μεταφέρει τους θεατές σε ένα ταξίδι βουτηγμένο στο αίμα, μιας και θα είναι αρκετά “ωμό”.

Η σύνοψη έχει ως εξής:

Ένα γεμάτο δράση επικό φιλμ που ακολουθεί έναν νεαρό Βίκινγκ πρίγκιπα που ξεκινά ένα ταξίδι για να εκδικηθεί τον δολοφόνο του πατέρα του.

Το The Northman θα κάνει πρεμιέρα στα σινεμά στις 22 Απριλίου.