Το νέο trailer του Top Gun: Maverick πετάει και σκορπίζει αδρεναλίνη σε όσους το δουν

Highway to the danger zone...ξανά!
29 Μαρτίου 2022 19:21
Το νέο trailer του Top Gun: Maverick πετάει και σκορπίζει αδρεναλίνη σε όσους το δουν

Ανάμεσα στις πιο ταλαιπωρημένες παραγωγές από την πανδημία είναι αναμφίβολα το Top Gun 2, το οποίο ύστερα από αλλεπάλληλες καθυστερήσεις θα κυκλοφορήσει τελικά τον ερχόμενο Μάιο. Για αυτό η Paramount Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο επικό trailer για το Top Gun: Maverick, όπως ονομάζεται με τον Tom Cruise να επιστρέφει στον εμβληματικό ρόλο του Maverick σχεδόν 30 χρόνια μετά.

Με σκηνές αερομαχίας που κόβουν την ανάσα, και μια αντιπαλότητα ετών που βράζει με τον Miles Teller, τον γιο του Goose ενάντια στον Maverick του "Cruise", αλλά και την επιστροφή γνώριμων προσώπων από το παρελθόν όπως του Val Kilmer αλλά και της Jennifer Connelly. Παίζουν επίσης οι Ed Harris και Jon Hamm

H σύνοψη του Top Gun: Maverick:

Μετά από περισσότερα από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους κορυφαίους αεροπόρους του Πολεμικού Ναυτικού, ο Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) βρίσκεται εκεί που ανήκει, πιέζοντας τα όριά του ως θαρραλέος δοκιμαστικός πιλότος και αποφεύγοντας την προαγωγή, κάτι που θα τον γείωνε. Όταν βρίσκει τον εαυτό του να εκπαιδεύει ένα απόσπασμα αποφοίτων Top Gun για μια εξειδικευμένη αποστολή που δεν έχει δει ποτέ κανένας ζωντανός πιλότος, ο Maverick συναντά τον υπολοχαγό Bradley Bradshaw (Miles Teller), με το διακριτικό κλήσης: «Rooster», που είναι ο γιος του αείμνηστου φίλου του Maverick, αξιωματικός αναχαίτισης ραντάρ, υπολοχαγός Nick Bradshaw, γνωστός και ως «Goose». Αντιμετωπίζοντας ένα αβέβαιο μέλλον και τα φαντάσματα του παρελθόντος του, ο Maverick παρασύρεται σε μια αντιπαράθεση με τους δικούς του βαθύτερους φόβους, με αποκορύφωμα μια αποστολή που απαιτεί την απόλυτη θυσία από εκείνους που θα επιλεγούν να το πετάξουν.

Το Top Gun: Maverick θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 26 Μαΐου του 2022.