Shining Girls: Η Elizabeth Moss παίζει στη νέα μεταφυσική θρίλερ σειρά της Apple - Νέο trailer

Ένα μεταφυσικό μυστήριο ή παιχνίδια του μυαλού;
29 Μαρτίου 2022 16:12
Shining Girls: Η Elizabeth Moss παίζει στη νέα μεταφυσική θρίλερ σειρά της Apple - Νέο trailer

Η Apple κυκλοφόρησε το νέο trailer για το Shining Girls τη νέας σειράς της streaming υπηρεσίας της που πρωταγωνιστούν δύο δυνατά ονόματα, η Elizabeth Moss του "The Handmaid's Tale" και ο Wagner Moura του "Narcos". 

Πρόκειται για μια μεταφυσική θρίλερ σειρά με ένα μυστήριο που πηγάζει από ψυχολογικά, εσωτερικά αλλά και εξωτερικά τραύματα της πρωταγωνίστριας, η οποία πάσχει και από απώλεια μνήμης με αποτέλεσμα ο θεατής να μη γνωρίζει τι είναι πραγματικό και τι όχι. 

Η σύνοψη της σειράς: 

Βασισμένο στο best seller μυθιστόρημα της Lauren Beukes, το «Shining Girls» ακολουθεί την Kirby Mazrachi (Moss,) μια αρχειοφύλακας εφημερίδων του Σικάγο, της οποίας οι δημοσιογραφικές φιλοδοξίες τέθηκαν σε αναμονή μετά από μια τραυματική επίθεση. Όταν η Kirby μαθαίνει ότι μια πρόσφατη δολοφονία αντικατοπτρίζει τη δική της υπόθεση, συνεργάζεται με τον έμπειρο, αλλά προβληματικό ρεπόρτερ Dan Velazquez (τον υποδύεται ο Wagner Moura), για να αποκαλύψει την ταυτότητα του δράστη της. Καθώς συνειδητοποιούν ότι αυτές οι ψυχρές περιπτώσεις είναι άρρηκτα συνδεδεμένες, τα δικά τους προσωπικά τραύματα και η θολή πραγματικότητα της Kirby επιτρέπουν στον επιτιθέμενό της να παραμείνει ένα βήμα μπροστά.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Phillipa Soo (Dopesick, Broadway’s Hamilton), Amy Brenneman (The Leftovers) και Jamie Bell (TURN: Washington’s Spies).

Το Shining Girls θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Απριλίου στο Apple TV+, με τα τρία πρώτα επεισόδια διαθέσιμα. Ακολουθεί το trailer της σειράς.