Oscars: O Will Smith χορεύει ξέφρενα στο after party του Vanity Fair με το βραβείο του (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το περίφημο πλέον χαστούκι του στον Chris Rock
28 Μαρτίου 2022 19:03
Oscars: O Will Smith χορεύει ξέφρενα στο after party του Vanity Fair με το βραβείο του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Will Smith λίγες ώρες μετά το χαστούκι του στον Chris Rock που έγινε viral και τη συγγνώμη του στην Ακαδημία κατά την απονομή του, φάνηκε χαλαρός και ευδιάθετος στο after party των Oscars 2022

Ο 53χρονος βραβευμένος με Όσκαρ πλέον αστέρας για την ερμηνεία του στο "King Richard" έφτασε στο Vanity Fair Oscar Party όπου πλήθος διασήμων πάρταρε ξέφρενα. Ο DJ έπαιξε μερικές από τις επιτυχίες του Γουίλ Σμιθ από τα '90s όταν ξεκίνησε τη καριέρα του ως ράπερ, με τον ηθοποιό να τραγουδά και να χορεύει ξέφρενα με τα "Getting Jiggy Wit It" και "Miami". 

Δείτε τη στιγμή που ο Smith χορεύει στο Oscars After Party: 

Για την ιστορία, το περιστατικό έλαβε χώρα κατά την ζωντανή μετάδοση των Oscars 2022 τη στιγμή που ο Chris Rock ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει το βραβείο Καλύτερου Ντοκιμαντέρ, εκεί όπου έκανε μερικά αστεία αρχικά με το ζεύγος Javier Bardem-Penelope Cruz και έπειτα με το ζεύγος Smith. 

Το αστείο του Rock για το ξυρισμένο κεφάλι της Jada Pinkett-Smith γύρισε μπούμερανγκ και έδειξε τη δυσαρέσκειά της, ενώ λίγο πριν οι θεατές και ο Will Smith γελούσαν. Λίγα δευτερόλεπτα μετά την αντίδρασή της όλα άλλαξαν με τον Smith να σηκώνεται και να χαστουκίζει τον Chris Rock σοκάροντας τους πάντες, σε σημείο που δόθηκε ηεεντύπωση ότι ήταν στημένο. Το σκηνικό εντάθηκε παραπάνω όταν αφότου έκατσε ο Smith ούρλιαξε προς τον Rock "βγάλε τη γυναικά μου από το γα*****νο σου στόμα!". 

Υπάρχει ένα σενάριο που λέει πως βάσει των νέων κανονισμών της Ακαδημίας, πως κινδυνεύει να χάσει το Όσκαρ του, αλλά κάτι τέτοιο παραμένει σαν σενάριο προς το παρόν. 

Ενώ ο Chris Rock από την πλευρά του δεν επέβαλλε μήνυση και δε δόθηκε περαιτέρω έκταση.