"The Bricklayer" γυρίσματα: Δράση από το πλατό της Θεσσαλονίκης και άφιξη αστέρα-έκπληξη! (ΦΩΤΟ)

Νέα αποκλειστικά στιγμιότυπα του Unboxholics.com
24 Μαρτίου 2022 16:25
"The Bricklayer" γυρίσματα: Δράση από το πλατό της Θεσσαλονίκης και άφιξη αστέρα-έκπληξη! (ΦΩΤΟ)

Για ακόμη μια μέρα το κέντρο της Θεσσαλονίκης μετατράπηκε σε χολιγουντιανό πλατό για τις ανάγκες των γυρισμάτων του The Bricklayer. Ο φακός των Unboxholics βρέθηκε στο σημείο όπου σήμερα λάμβαναν χώρα σκηνές και συγκεκριμένα εντός ενός μπαρ επί της οδού Συγγρού με Εγνατίας

Σαφώς πλήθος κόσμου μαζεύτηκε στις γύρω γωνίες για να πάρουν μια μικρή γεύση από το τι εστί Χόλιγουντ στη συμπρωτεύουσα και να μπορέσουν να πάρουν μια μικρή γεύση από τους πρωταγωνιστές της ταινίας, δηλαδή τον Aaron Eckhart (The Dark Knight, Olympus Has Fallen) και τη Nina Dobrev του "Vampire Diaries".

Και εκεί που οι αστέρες έφτασαν στο πλατό με τη συνοδεία τους ξαφνικά σκάει μύτη ένα τρίτο αυτοκίνητο, που μετέφερε έναν πασίγνωστο αστέρα-έκπληξη του The Bricklayer!

Κυριολεκτικά από μπροστά μας πέρασε ο Tim Blake Nelson, ο οποίος συμμετέχει προφανώς στην ταινία στο ρόλο του "O'Malley". Στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε θα δείτε τον Nelson με το χαρακτηριστικό μπλε κοστούμι του να εισέρχεται στο μπαρ όπου ήταν το σημερινό πλατό για τις σκηνές του. 

Αν η φυσιογνωμία του σας λέει κάτι είναι γιατί τον έχετε δει στο "O Brother, Where Art Thou?" αλλά και την τελευταία ταινία των αδερφών Coen, "The Ballad of Buster Scruggs", ενώ πρωταγωνίστησε πρόσφατα στην πολυβραβευμένη σειρά 'Watchmen' του HBO στο ρόλο του Looking Glass.

Νέες αποκλειστικές φωτογραφίες από το πλατό του The Bricklayer: 

Bricklayer D3

Περισσότερο υλικό από το ρεπορτάζ μας για το Bricklayer θα βρείτε πατώντας εδώ. 


Στην ταινία που σκηνοθετεί ο Renny Harlin του Die Hard 2, πρωταγωνιστεί ο Aaron Eckhart (The Dark Knight Trilogy, Olympus Has Fallen) και η Nina Dobrev (The Vampire Diaries). 

Μερικές πληροφορίες για το The Bricklayer

Το budget της ταινίας φτάνει τα 21 εκατ. ευρώ σύμφωνα με πληροφορίες. Τα γυρίσματα ήδη λαμβάνουν χώρα και θα κρατήσουν δυο μήνες ακριβώς, καθώς θα ολοκληρωθούν στις 15 Μαΐου

Κανονικά το Bricklayer βασίζεται σε μυθιστόρημα που βασίζεται στο Βερολίνο, αλλά το σενάριο της ταινίας προσαρμόστηκε από τους Hanna Weg (Septembers of Shiraz) και Matt Johnson (Into the Blue) ώστε να εκτυλίσσεται εντός της Θεσσαλονίκης. 

Λίγα λόγια για την υπόθεση του "Bricklayer"

Σύμφωνα με την πλοκή της ταινίας κάποιος εκβιάζει τη CIA δολοφονώντας δημοσιογράφους και το κάνει να φαίνεται πως η υπηρεσία πληροφοριών βρίσκεται από πίσω. Ο κόσμος ενώνεται ενάντια στις ΗΠΑ και η CIA για να βγει από αυτή την κατάσταση φέρνει στο προσκήνιο τον πιο λαμπρό αλλά και επαναστάτη πράκτορά της. Βγάζοντάς τον από την σύνταξη θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με το σκοτεινό παρελθόν του και να ανακαλύψει την συνομωσία πίσω από όλα