Έρχεται το remake του The Strangers με ολόκληρη τριλογία στα σκαριά

Δια χειρός του Renny Harlin σκηνοθέτη του Bricklayer
14 Σεπτεμβρίου 2022 23:08
Έρχεται το remake του The Strangers με ολόκληρη τριλογία στα σκαριά

Μια από τις πιο διάσημες ταινίες τρόμου των τελευταίων δεκαετιών, το "The Strangers" θα κάνει comeback καθώς ανακοινώθηκε το remake του, αλλά και μια ολόκληρη τριλογία ταινιών

Παρά το ότι η ταινία τρόμου του 2008 είχε αποκτήσει ένα sequel το 2018 με τίτλο "The Strangers: Prey At Night" τελικά δε θα συνεχίσει την ιστορία του και έτσι θα πάρει την οδό του...reboot. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, το remake του The Strangers θα σκηνοθετήσει ο Renny Harlin, ο οποίος πρόσφατα ολοκλήρωσε τo "The Bricklayer", που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στη Θεσσαλονίκη, με τους Aaron Eckhart και Nina Dobrev. Στο παρελθόν βέβαια έχει υπογράψει ταινίες όπως τα Die Hard 2, Deep Blue Sea και Cliffhanger

Επίσης, έγιναν γνωστά και τα πρώτα ονόματα του cast με την Madelaine Petsch του Riverdale και τους  Froy Gutierrez (Cruel Summer) και Gabriel Basso (Hillbilly Elegy). 

Στην ταινία του 2008 πρωταγωνίστησαν οι Liv Tyler και Scott Speedman. Σύμφωνα με το σενάριο, η νέα ταινία Strangers θα ακολουθήσει τον χαρακτήρα της Petsch που διασχίζει τη χώρα μαζί με τον επί χρόνια φίλο της (Gutierrez) για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στην περιοχή του βορειοδυτικού Ειρηνικού. Όταν το αυτοκίνητό τους χαλάει στο Venus του Όρεγκον, αναγκάζονται να περάσουν τη νύχτα σε ένα απομονωμένο Airbnb. Εκεί όμως τρομοκρατούνται από το σούρουπο μέχρι την αυγή από τρεις μασκοφόρους αγνώστους.

Η Lionsgate σχεδιάζει από εκεί και πέρα να επεκτείνει την ιστορία με νέους και απροσδόκητους τρόπους, ενώ ο Harlin υπέγραψε deal για να σκηνοθετήσει την τριλογία του Strangers. 

Ήδη η παραγωγή έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα στην Σλοβακία.