Μπορείτε να μεταμορφωθείτε σε Morbius μέσα από το κινητό σας με ένα κλικ (ΒΙΝΤΕΟ)

Χάρη σε ένα νέο φίλτρο που κυκλοφορεί στα social media
15 Μαρτίου 2022 19:51
Μπορείτε να μεταμορφωθείτε σε Morbius μέσα από το κινητό σας με ένα κλικ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενόψει της κυκλοφορίας του Morbius, η Sony Pictures δοκιμάζει να προωθήσει την ταινία με πιο...viral τρόπους. Έτσι αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία σε όλους να γίνουν και αυτοί σαν τον Morbius. 

Μπορείτε λοιπόν πλέον να μεταμορφωθείτε στο βαμπίρ της Marvel που ενσαρκώνει ο Jared Leto χάρη σε ένα νέο φίλτρο που κυκλοφορεί σε διάφορα social media. Παρακάτω σας έχουμε και τα αντίστοιχα links.  


Δοκιμάστε το φίλτρο σε Instagram.

Δοκιμάστε το φίλτρο σε Snapchat.

Δοκιμάστε το φίλτρο σε Facebook.


Το cast το φιλμ συμπληρώνουν οι: Adria Arjona, Matt Smith, Jared Harris, Tyrese Gibson και Michael Keaton. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Daniel Espinosa (Life) και το σενάριο της ταινίας έγραψαν οι Burk Sharpless και Matt Sazama.

Η σύνοψη του Morbius:

Ένας από τους πιο συναρπαστικούς και διχασμένους χαρακτήρες της Marvel, έρχεται στη μεγάλη οθόνη με τον βραβευμένο με Oscar® Jared Leto να μεταμορφώνεται στον αινιγματικό αντιήρωα Michael Morbius. Στην προσπάθειά του να βρει θεραπεία από μια σπάνια αρρώστια του αίματος που απειλεί τη ζωή του, ο Δρ. Morbius επιχειρεί ένα απεγνωσμένο ρίσκο. Ενώ αρχικά φαντάζει ριζοσπαστική επιτυχία την ίδια στιγμή απελευθερώνει μια μυστική δύναμη μέσα του. Θα καταφέρει το καλό να νικήσει το κακό – ή ο Δρ Morbius θα υποκύψει στις πιο σκοτεινές τους επιθυμίες;

Το Morbius θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 31 Μαρτίου 2022