Η νέα φωτό από το “Morbius” μάς υπενθυμίζει ότι κυκλοφορεί…σύντομα  

Το σύμπαν της Sony επεκτείνεται σύντομα

Η νέα φωτό από το “Morbius” μάς υπενθυμίζει ότι κυκλοφορεί…σύντομα

Η Sony ετοιμάζεται να φέρει ακόμη μία ταινία στους κινηματογράφους σε συνεργασία με την Marvel και δεν είναι άλλη από το “Morbius” με τον Jared Leto. Ο διάσημος ηθοποιός θα γίνει το βαμπίρ του “Sony’s Spider-Man Universe” και πριν λίγες ώρες είδαμε το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ο Tom Holland ως Spidey πλάι στον Leto.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει ήδη και μόλις κυκλοφόρησε μια νέα “IMAX” αφίσα από το φιλμ, ώστε έτσι η Sony Pictures να γιορτάσει το επερχόμενο ντεμπούτο του.

Δείτε τη παρακάτω:

Η σύνοψη του Morbius:

Ένας από τους πιο συναρπαστικούς και διχασμένους χαρακτήρες της Marvel, έρχεται στη μεγάλη οθόνη με τον βραβευμένο με Oscar® Jared Leto να μεταμορφώνεται στον αινιγματικό αντιήρωα Michael Morbius. Στην προσπάθειά του να βρει θεραπεία από μια σπάνια αρρώστια του αίματος που απειλεί τη ζωή του, ο Δρ. Morbius επιχειρεί ένα απεγνωσμένο ρίσκο. Ενώ αρχικά φαντάζει ριζοσπαστική επιτυχία την ίδια στιγμή απελευθερώνει μια μυστική δύναμη μέσα του. Θα καταφέρει το καλό να νικήσει το κακό – ή ο Δρ Morbius θα υποκύψει στις πιο σκοτεινές τους επιθυμίες;

Το cast το φιλμ συμπληρώνουν οι: Adria Arjona, Matt Smith, Jared Harris, Tyrese Gibson και Michael Keaton. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Daniel Espinosa (Life) και το σενάριο της ταινίας έγραψαν οι Burk Sharpless και Matt Sazama.

Το Morbius θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 31 Μαρτίου 2022.