Morbius: Παίζει να εμφανιστεί ο Tom Holland πλάι στον Jared Leto;

O Jared Leto απαντάει στο ενδεχόμενο
14 Μαρτίου 2022 22:50
Morbius: Παίζει να εμφανιστεί ο Tom Holland πλάι στον Jared Leto;

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Sony έχει χτίσει το δικό της Marvel σύμπαν και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να το επεκτείνει. Υπάρχει όμως περίπτωση να δούμε τον Spider-Man του Tom Holland στο Morbius; 

Στο ενδεχόμενο αυτό κλήθηκε να απαντήσει ο Jared Leto που πρωταγωνιστεί στην ταινία. Μιλώντας στο Entertainment Tonight είπε τα εξής για ένα cameo τέτοιου επιπέδου: 

Λοιπόν, θα ήθελα πολύ να βρεθώ στο ρινγκ με τον Spider-Man. Νομίζω πως ο Tom Holland είναι φοβερός και θα κάναμε ένα φοβερό δυναμικό δίδυμο. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Michael Keaton που εμφανίστηκε ως "Vulture" στο Spider-Man: Homecoming θα επανεμφανιστεί στο Morbius. 

Το cast το φιλμ συμπληρώνουν οι: Adria Arjona, Matt Smith, Jared Harris, Tyrese Gibson και Michael Keaton. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Daniel Espinosa (Life) και το σενάριο της ταινίας έγραψαν οι Burk Sharpless και Matt Sazama.

Η σύνοψη του Morbius:

Ένας από τους πιο συναρπαστικούς και διχασμένους χαρακτήρες της Marvel, έρχεται στη μεγάλη οθόνη με τον βραβευμένο με Oscar® Jared Leto να μεταμορφώνεται στον αινιγματικό αντιήρωα Michael Morbius. Στην προσπάθειά του να βρει θεραπεία από μια σπάνια αρρώστια του αίματος που απειλεί τη ζωή του, ο Δρ. Morbius επιχειρεί ένα απεγνωσμένο ρίσκο. Ενώ αρχικά φαντάζει ριζοσπαστική επιτυχία την ίδια στιγμή απελευθερώνει μια μυστική δύναμη μέσα του. Θα καταφέρει το καλό να νικήσει το κακό – ή ο Δρ Morbius θα υποκύψει στις πιο σκοτεινές τους επιθυμίες;

Το Morbius θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 31 Μαρτίου 2022.