Είναι η Scarlet Witch πιο δυνατή από τον Doctor Strange; (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η ξεκάθαρη απάντηση από την παραγωγό του Doctor Strange in the Multiverse of Madness
14 Μαρτίου 2022 23:34
Είναι η Scarlet Witch πιο δυνατή από τον Doctor Strange; (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ενόψει της κυκλοφορίας του άκρως αναμενόμενου Doctor Strange in the Multiverse of Madness ένα νέο αφιέρωμα στο περιοδικό Empire αποκάλυψε αρκετές πτυχές της ταινίας. 

Ανάμεσα στα highlights η παραγωγός της ταινίας Richie Palmer απάντησε στην ερώτηση εάν η Scarlet Witch της Elizabeth Olsen είναι πιο δυνατή από τον Doctor Strange του Benedict Cumberbatch. 

Και η απάντηση ήταν ξεκάθαρη: 

Δεν γνωρίζω ποιος ή ποια μπορεί να είναι πιο δυνατή από την Wanda. Το να συναντήσει ο Strange τη Wanda στο φινάλε του Endgame θα ήταν πολύ για τον ίδιο. Ποιος όμως θα αναδειχθεί το ισχυρότερο ον του σύμπαντος; Ίσως το μάθουμε στο φινάλε της ταινίας. 

Το tease αυτό θα γαργαλήσει την περιέργεια των Marvel fans ενόψει της ταινίας αφού όπως έχουμε δει από τα trailers η σύγκρουση της Scarlet Witch -και των διάφορων Variants που θα παρελάσουν στην ταινία- θεωρείται δεδομένη ενάντια στον Stephen Strange και τους δικούς του Variants. 

Δείτε τις νέες εικόνες του Doctor Strange 2: 

Doctor Strange 2 Empire images

Το cast της ταινίας που σκηνοθετεί ο Sam Raimi, περιλαμβάνει τους: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Μαΐου του 2022.