Αύριο ξεκινούν τα γυρίσματα του "The Bricklayer" στη Θεσσαλονίκη

Το κέντρο και η ευρύτερη περιοχή βάζουν τα Χολιγουντιανά τους για 3η φορά
14 Μαρτίου 2022 19:20
Αύριο ξεκινούν τα γυρίσματα του "The Bricklayer" στη Θεσσαλονίκη

Αύριο Τρίτη 15 Μαρτίου η Θεσσαλονίκη θα βάλει τα...χολιγουντιανά της για 3η φορά μέσα σε διάστημα μερικών μηνών. Και αυτό διότι αύριο ξεκινούν τα γυρίσματα μιας ακόμη ταινίας με τίτλο "The Bricklayer" από την Millenium Media σε συνεργασία με τη Nu Boyana Film Studios Hellenic. 

Πρόκειται για το κατασκοπικό θρίλερ δράσης που πρωταγωνιστούν οι Aaron Eckhart (Olympus Has Fallen, The Dark Knight) και Nina Dobrev (The Vampire Diaries).

Μάλιστα ένας από τους αστέρες του cast ο Oliver Trevena έφτασε σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη κάτι που το μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του στο Instagram. 

Που θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα; 

Η 3η χολιγουντιανή παραγωγή μετά τα "The Enforcer" και "The Expendables 4" θα γυριστεί κυρίως εντός της πόλης, εκτός από τα στούντιο της Millenium στη Θέρμη, διάφορες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας και τη Χαλκιδική. Πολλές σκηνές λοιπόν θα έχουν ως φόντο την Πλατεία Αριστοτέλους, την Πλατεία Εμπορίου, το Καπάνι, τα τείχη της Άνω Πόλης, καθώς και το Αεροδρόμιο Μακεδονία και τις εγκαταστάσεις του Μετρό

Το budget της ταινίας φτάνει τα 21 εκατ. ευρώ σύμφωνα με πληροφορίες και τα γυρίσματα θα αρχίσουν στις 15 Μαρτίου και θα κρατήσουν δυο μήνες ακριβώς, καθώς θα ολοκληρωθούν στις 15 Μαΐου. 

Κανονικά το Bricklayer βασίζεται σε μυθιστόρημα που βασίζεται στο Βερολίνο, αλλά το σενάριο της ταινίας προσαρμόστηκε από τους Hanna Weg (Septembers of Shiraz) και Matt Johnson (Into the Blue) ώστε να εκτυλίσσεται εντός της Θεσσαλονίκης. 

Λίγα λόγια για την υπόθεση του "Bricklayer"

Σύμφωνα με την πλοκή της ταινίας κάποιος εκβιάζει τη CIA δολοφονώντας δημοσιογράφους και το κάνει να φαίνεται πως η υπηρεσία πληροφοριών βρίσκεται από πίσω. Ο κόσμος ενώνεται ενάντια στις ΗΠΑ και η CIA για να βγει από αυτή την κατάσταση φέρνει στο προσκήνιο τον πιο λαμπρό αλλά και επαναστάτη πράκτορά της. Βγάζοντάς τον από την σύνταξη θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με το σκοτεινό παρελθόν του και να ανακαλύψει την συνομωσία πίσω από όλα. 

Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για όλα τα νεότερα γύρω από τη νέα χολιγουντιανή παραγωγή που θα γυριστεί στη Θεσσαλονίκη.