Μπορεί να δουλέψει ένας "PG-13" Daredevil εντός του MCU; Ο Charlie Cox απαντά

Πώς θα μπορούσε να είναι η αναγέννηση του Daredevil στο Disney Plus
11 Μαρτίου 2022 12:06
Μπορεί να δουλέψει ένας "PG-13" Daredevil εντός του MCU; Ο Charlie Cox απαντά

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Daredevil θα επιστρέψει με δική του σειρά εντός του MCU, εκτός κι αν η Marvel Studios τον κρατάει για να κάνει μερικές cameo εμφανίσεις από εδώ και από εκεί (π.χ. στο She-Hulk).

Ο Charlie Cox μετά το MCU ντεμπούτο του στο Spider-Man: No Way Home έχει επιβεβαιώσει ότι θα τον ξαναδούμε, χωρίς όμως να μπορεί να πει πολλά...γιατί ξέρετε... "επικοινωνιακά παιχνίδια Marvel". 

Ο 39χρονος αστέρας παραχώρησε συνέντευξη πρόσφατα στο Comicbook και μίλησε για το ενδεχόμενο ενός PG-13 Daredevil και πώς θα λειτουργούσε αυτό: 

Θα το άφηνα στα χέρια των τυπάδων της Marvel να το φέρουν εις πέρας. Είμαι τεράστιος fan των όσων έχουν κάνει μέχρι τώρα οπότε δε θα τους υποτιμούσα καθόλου. Επομένως εάν ήθελαν να κάνουν μια PG βερσιόν του Daredevil, θα τους υποστήριζα για να βρουν ένα τρόπο που θα συνάδει με τα όσα έχουν γίνει στο σόου ήδη. Και ας μην έχει τόσο αίμα, κι ας μην έχει οτιδήποτε άλλο, θα τους υποστήριζα. 

Λίγο μετά όμως πρόσθεσε στις δηλώσεις του πως θα ήθελε να γίνει σε R-rated περιβάλλον αφού το PG-13 ίσως να μη δούλευε καλά όσο γίνεται στην περίπτωση ενός ήρωα όπως ο Spider-Man. 

Στα comics είναι η καλύτερη βερσιόν του. Τα κόμικ του Daredevil είναι πιο εντυπωσιακά για μένα, πιο ευανάγνωστα εκεί όπου ζει σε ένα ζοφερό μέρος. Προφανώς σκέφτομαι τα τεύχη των Bendis. Maleev ως το καλύτερο παράδειγμα. Θα μπορούσε να δουλέψει σίγουρα, αλλά νομίζω δεν μπορείς να αρνηθείς ότι ο Daredevil δε θα μπορούσε ποτέ να συνυπάρξει σε έναν PG κόσμο τόσο καλά όσο ο Spider-Man. Με πιάνετε; Νομίζω πως η ηλικία του χαρακτήρα, οι χριστιανικές ενοχές του, η ιστορία του με τις γυναίκες και όλα αυτά είναι λίγο πιο ενήλικα θέματα, έτσι πρέπει να είναι. 

Με τον δρόμο του TV-14 και ακόμη R-rated περιεχομένου να έχει ανοίξει χάρη στον ερχομό των σόου στο Disney Plus, ίσως να υπάρχει ελπίδα να δούμε έναν όσο το δυνατόν πιο αυθεντικό Daredevil γίνεται εντός του MCU.