Τώρα ξέρουμε πότε θα επιστρέψει ο Jason Statham με το Meg 2: The Trench

Έρχεται τελικά τον Αύγουστο του 2023
10 Μαρτίου 2022 22:20
Τώρα ξέρουμε πότε θα επιστρέψει ο Jason Statham με το Meg 2: The Trench

Εχθές σας ενημερώσαμε ότι η Warner Bros. άλλαξε τελικά τις ημερομηνίες μεγάλων ταινιών της όπως είναι η ημερομηνία του The Flash και του Black Adam. Τώρα, έγινε γνωστό πως το Meg 2: The Trench με πρωταγωνιστή φυσικά τον Jason Statham, θα καταφθάσει στους κινηματογράφους το 2023.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν πριν μερικές εβδομάδες και πλέον ο Statham είναι έτοιμος να βουτήξει στα βαθιά στις 4 Αυγούστου του 2023. Το πρώτο The Meg έκανε τεράστια επιτυχία, αφού γέμισε τα ταμεία της Warner με $530 εκατομμύρια, όταν κυκλοφόρησε το 2018 και έκτοτε οι fans ήθελαν ένα sequel, αλλά άργησε πολύ να ανακοινωθεί.

Δυστυχώς, στο sequel δε θα βρίσκεται ο Jon Turteltaub και αντ’ αυτού τα ηνία της σκηνοθεσίας παίρνει ο Ben Wheatley γνωστός από το “Free Fire” και το “Rebecca”. Ο Statham θα υποδυθεί για άλλη μια φορά τον Jonas Taylor,  δύτη του αμερικανικού ναυτικού, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Sienna Guillory, Skyler Samuels, Cliff Curtis και Sergio Peris-Mencheta.

Οι σεναριογράφοι Dean Georgaris, Erich Hoeber και Jon Hoeber επέστρεψαν στο project όπως και οι παραγωγοί Lorenzo di Bonaventura, Belle Avery και Catherine Xujun Ying.

Για περισσότερα σχετικά με την ταινία παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.