Ο Jason Statham είναι έτοιμος να βουτήξει στα βαθιά με το Meg 2: The Trench!

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας
04 Φεβρουαρίου 2022 16:45
Ο Jason Statham είναι έτοιμος να βουτήξει στα βαθιά με το Meg 2: The Trench!

Το “The Meg” με τον Jason Statham σε σκηνοθεσία του Jon Turteltaub και σενάριο των Dean Georgaris, Jon & Erich Hoeber κυκλοφόρησε το 2018 και όπως φαίνεται, πρέπει να ετοιμαστείτε για τη συνέχεια! Ναι, καλά διαβάσατε, επιτέλους έχουμε νέα για το sequel.

Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το Variety, τα γυρίσματα για το Meg 2: The Trench -όπως θα ονομάζεται, μόλις ξεκίνησαν στο Ηνωμένο Βασίλειο και φυσικά θα πρωταγωνιστεί για άλλη μια φορά ο Jason Statham. Στην παραγωγή βρίσκεται το στούντιο Leavesden της Warner Bros. και τα γυρίσματα πραγματοποιούνται έξω από το Λονδίνο, εκεί όπου γυρίστηκε το Harry Potter και το Batman.

Δυστυχώς, στο sequel δε θα βρίσκεται ο Jon Turteltaub και αντ’ αυτού τα ηνία της σκηνοθεσίας παίρνει ο Ben Wheatley γνωστός από το “Free Fire” και το “Rebecca”. Ο Statham θα υποδυθεί για άλλη μια φορά τον Jonas Taylor,  δύτη του αμερικανικού ναυτικού, ενώ και η Bingbing Li θα βρίσκεται στο ρόλο της Suyin.

Τέλος και οι σεναριογράφοι Dean Georgaris, Erich Hoeber και Jon Hoeber επέστρεψαν επίσης όπως και οι παραγωγοί Lorenzo di Bonaventura, Belle Avery και Catherine Xujun Ying.