Apollo 10 1/2: Το φανταστικό trailer της νέας ταινίας του Richard Linklater στέλνει ένα παιδί στο φεγγάρι

Και έρχεται αποκλειστικά στο Netflix τον Απρίλιο
07 Μαρτίου 2022 17:32
Apollo 10 1/2: Το φανταστικό trailer της νέας ταινίας του Richard Linklater στέλνει ένα παιδί στο φεγγάρι

Τo Netflix κυκλοφόρησε το trailer της νέας ταινίας του Richard Linklater από το πουθενά, στην οποία ο σκηνοθέτης του οσκαρικού "Boyhood" επιστρέφει στο animation μετά το "A Scanner Darkly" του 2006. Ο λόγος για το "Appollo 10 1/2: A Space Age Childhood" που εν μέρει αντλεί την έμπνευσή του από την παιδική ηλικία και τα βιώματα του διάσημου σκηνοθέτη, καλύπτοντας τα γεγονότα της προσελήνωσης το καλοκαίρι του 1969. 

Το πρώτο του φανταστικό trailer αποκαλύπτει το πανέμορφο εικαστικό της ταινίας -που θυμίζει το "A Scanner Darkly"- και ξεδιπλώνει μια ιστορία ενηλικίωσης, με κοινωνικόπολιτικό σχόλιο, ντυμένη σε μια απόκοσμη, διαστημική περιπέτεια. 

Στο cast πρωταγωνιστούν οι: Zachary Levi, Jack Black, Glenn Powell, Milo Coy, Lee EddyBill Wise, Natalie L’Amoureaux, Josh WigginsSam ChipmanJessica Brynne Cohen, Danielle Guilbot

Η σύνοψη της ταινίας: 

Μια ιστορία ενηλικίωσης... όπως μόνο ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ θα μπορούσε να τη διηγηθεί. Εμπνευσμένο από την πραγματική ζωή του Λινκλέιτερ, το "Απόλλων 10 1/2: Παιδί στη Διαστημική Εποχή" σάς ταξιδεύει στο φεγγάρι και ξανά πίσω, μέσα από μια ιστορία για το τι σημαίνει να μεγαλώνει κανείς στη δεκαετία του 1960 στο Χιούστον του Τέξας.

Το "Απόλλων 10 1/2: Παιδί στη Διαστημική Εποχή" θα κάνει πρεμιέρα την 1η Απριλίου μόνο στο Netflix.