Θα δούμε αρκετές “Free Guy” ταινίες, όχι μόνο μία

Σύμφωνα το αφεντικό της 20th Century
04 Μαρτίου 2022 10:43
Θα δούμε αρκετές “Free Guy” ταινίες, όχι μόνο μία

Το Free Guy κυκλοφόρησε το 2021 σε σκηνοθεσία του Shawn Levy με πρωταγωνιστή τον Ryan Reynolds, τον Taika Waititi και την Jodie Comer. Η περιπέτεια που έχει θεματολογία τα videogames γνώρισε τεράστια επιτυχία, ενώ τα πήγε εξαιρετικά και σε κριτικές. Οι fans έκτοτε διψούν για νέα που αφορούν μία νέα συνέχεια και μόλις, το αφεντικό της 20th Century έδωσε στη δημοσιότητα μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το THR, δε θα έρθει μόνο μία ταινία, αλλά ετοιμάζονται “πολλές Free Guy” ταινίες. Αυτό λέει τουλάχιστον το αφεντικό της εταιρίας, Steve Asbell, ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά πως θα είναι αρκετά απασχολημένοι μελλοντικά με το franchise.

Έχουμε πολλές Free Guy ταινίες που έρχονται. Θα είμαστε αρκετά απασχολημένοι

O Asbell ανέφερε πως οι επερχόμενες ταινίες του Free Guy που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, είναι μέρος μιας ευρύτερης συζήτησης στα γραφεία της 20th Century. Επιπροσθέτως, αναφέρθηκε και στα επερχόμενα Avatar, με το 2ο κεφάλαιο να καταφθάνει φέτος και δε θα καθυστερήσει όπως λέει.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στο Free Guy 2, ο οποίος έχει ήδη στα χέρια του μερικά μέρη του σεναρίου και περιμένει να πάρει το τελικό script.

Περιμένουμε το σενάριο τον επόμενο καιρό. Είναι μια φανταστική ιστορία. Οι ταινίες του Free Guy θα επεκταθεί και πέρα από το χαρακτήρα του Guy του Ryan Reynolds, αυτό λοιπόν, θα μπορούσε να σημαίνει και περισσότερα sequels.

Free Guy: Ο Ryan Reynolds ευχαριστεί το κοινό για τη μεγάλη επιτυχία της ταινίας – Έρχεται sequel;

Πώς έγιναν πραγματικότητα τα easter eggs των Marvel και Star Wars; Θα μάθετε πατώντας εδώ.