Free Guy: Πώς έγιναν πραγματικότητα τα easter eggs των Marvel και Star Wars;

Αν έχει τα κονέ έτσι είναι...
25 Ιανουαρίου 2022 20:28
Free Guy: Πώς έγιναν πραγματικότητα τα easter eggs των Marvel και Star Wars;

Όσοι παρακολουθήσατε το Free Guy με τον Ryan Reynolds θα γνωρίζετε πως ανάμεσα στα εκατοντάδες easter eggs για την pop κουλτούρα ήταν και δύο που είχαν σχέση με τη Marvel και το Star Wars. 

Πώς όμως μια ταινία της 20th Century Studios κατάφερε να πάρει την άδεια για να χρησιμοποιήσει την ασπίδα του Captain America και το lightsaber από τα Star Wars; Ειδικά εάν αναλογιστούμε πως οι κολοσσοί είναι εξαιρετικά αυστηροί με τις ιδιοκτησίες τους. Εάν έχει τα κονέ επιπέδου Ryan Reynolds τελικά όλα γίνονται. 

Σύμφωνα με τον επικεφαλής των ειδικών εφέ της ταινίας, Swen Gillberg, οι "σούπερ πανίσχυρες" διασυνδέσεις του Ryan Reynolds και του σκηνοθέτη Shawn Levy έδωσαν το πράσινο φως στην παραγωγή για να χρησιμοποιήσει τα αντικείμενα που ήθελε. Τόνισε μάλιστα πως γενικά για να συμβεί αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο εώς σπάνιο αλλά τελικά ήταν ένα πολύ πολύ σπάνιο προνόμιο του να έχεις τα...κονέ των Levy και Reynolds σε μια παραγωγή.  

Στην επίμαχη σκηνή κιόλας εμφανίζεται με ένα σύντομο cameo και ο Chris Evans ως... Chris Evans να σχολιάζει την σκηνή όπου ο Reynolds κρατάει την ασπίδα του "Cap".