Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το “Morbius” του Jared Leto λίγο πριν την πρεμιέρα

Μέσα από το The Lore of Morbius
25 Φεβρουαρίου 2022 19:07
Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το “Morbius” του Jared Leto λίγο πριν την πρεμιέρα

Η Sony Pictures μετά την εξαιρετική πορεία του Spider-Man: No Way Home, ετοιμάζεται για την επόμενη μεγάλη ταινία της σε συνεργασία με την Marvel. Ο λόγος γίνεται για το Morbius το οποίο μετά από πολλές καθυστερήσεις πρόκειται να φτάσει στις αίθουσες την πρωταπριλιά και γι’ αυτό το λόγο μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο.

Ωστόσο, δεν πρόκειται για κάποιο τελικό trailer, αλλά για ένα βίντεο που σας βοηθάει να κατανοήσετε καλύτερα το lore του Morbius. Μάλιστα, σε αυτό θα σας βοηθήσει ο ίδιος ο πρωταγωνιστής, ο Jared Leto, ο οποίος θα μεταμορφωθεί στο αιμοδιψή βαμπίρ της Marvel για τη μεγάλη οθόνη.

Εκτός από τον Leto, στο φιλμ παίζουν επίσης και οι Παίζουν επίσης οι: Adria Arjona, Matt Smith, Jared Harris, Tyrese Gibson και Michael Keaton. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Daniel Espinosa (Life) και το σενάριο της ταινίας έγραψαν οι Burk Sharpless και Matt Sazama.

Η σύνοψη του Morbius:

Ο Michael είναι ένας επιστήμονας που προσπαθεί να ανακαλύψει μια θεραπεία για μία σπάνια ασθένεια, με αποτέλεσμα αυτό το γεγονός να τον μεταμορφώσει σε βαμπίρ με υπεράνθρωπες δυνάμεις. Παρόλο που δεν του αρέσει ο νέος του εαυτός, αποφασίζει με αυτές τις δυνάμεις που έχει πλέον να βάλει τέλος στο έγκλημα και σε ανθρώπους που δεν αξίζει να ζουν.

Το Morbius θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες την πρωταπριλιά. Δείτε το βίντεο παρακάτω.