Ο σκηνοθέτης του “The Texas Chainsaw Massacre” έχει πολλές ιδέες για ένα sequel

Αν συμβεί αυτό όμως
23 Φεβρουαρίου 2022 15:26
Ο σκηνοθέτης του “The Texas Chainsaw Massacre” έχει πολλές ιδέες για ένα sequel

Το The Texas Chainsaw Massacre έκανε πρεμιέρα πριν μερικές ημέρες αποκλειστικά στο Netflix και όπως μεταφέρει ο David Blue Garcia, σκηνοθέτης της ταινίας, το franchise έχει ακόμα μέλλον. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει μέσω του THR για το υποτιθέμενο The Texas Chainsaw Massacre 2.

Συγκεκριμένα, μιλώντας για το μέλλον του franchise είπε χαρακτηριστικά ότι έχει στο μυαλό του πολλές ιδέες για ένα sequel. Το αν θα συμβεί ή όχι εξαρτάται από το πόσο καλά θα πάει η ταινία που μόλις κυκλοφόρησε στο Netflix.

Στην πραγματικότητα έχω σκεφτεί αρκετά για το τι θα μπορούσε να συμβεί στη συνέχεια αυτής της ιστορίας ή απλώς σε μια άλλη ιστορία πάνω σε αυτόν τον κόσμο. Έχω κάποιες πολύ καλές ιδέες που θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να τις παρουσιάσω αν η Legendary θέλει να κάνει κι άλλη ταινία. Υπάρχουν επίσης πράγματα που δεν έκανα με το The Texas Chainsaw Massacre και θα ήθελα να είχα κάνει, οπότε θέλω να τα κάνω αν πρόκειται να συμβεί το sequel.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει:

Μετά από σχεδόν 50 χρόνια στην αφάνεια, ο Leatherface επιστρέφει για να τρομοκρατήσει μια παρέα νεαρών φίλων, που κατά λάθος παραβιάζουν τον προσεκτικά προστατευμένο του κόσμο σε μια απομακρυσμένη μικρή πόλη στο Τέξας.

Μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για το Texas Chainsaw Massacre πατώντας εδώ.

Το The Texas Chainsaw Massacre είναι διαθέσιμο αποκλειστικά μέσω του Netflix.