The Northman: O Alexander Skarsgård ψάχνει για εκδίκηση στη νέα ταινία του Robert Eggers (ΦΩΤΟ)

Για ένα Βίκινγκ έπος μάς ετοιμάζουν οι νέες εικόνες
21 Φεβρουαρίου 2022 19:57
The Northman: O Alexander Skarsgård ψάχνει για εκδίκηση στη νέα ταινία του Robert Eggers (ΦΩΤΟ)

Μια ακόμη ιντριγκαδόρικη ματιά παίρνουμε από το The Northman, την πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Robert Eggers, σκηνοθέτη των "The Witch" και "The Lighthouse".

Αυτή τη φορά στα νέα στιγμιότυπα που δημοσιεύθηκαν από το IGN, ο Βίκινγκ βασιλιάς του Alexander Skarsgaard ψάχνει για εκδίκηση φορώντας στο κεφάλι του ένα κουφάρι λύκου, ενώ απεικονίζεται και ο χαρακτήρας του Ethan Hawke. Γενικότερα αφήνουν την εντύπωση πως θα δούμε μια απόκοσμη, άκρως βίαιη και βάναυση Βίκινγκ περιπέτεια. 

Δείτε τις νέες φωτογραφίες

Northman New Photos

Στο The Northman ο Eggers συνεργάζεται ξανά με την Anya Taylor-Joy -μετά το The Witch- και με τον Willem Dafoe ξανά -μετά το "Lighthouse"- ενώ τον βασικό θίασο -που σπάει κόκαλα- συμπληρώνουν οι: Alexander Skarsgård, Claes Bang (Netflix's Dracula), Ethan Hawke και Nicole Kidman. Μαζί τους παίζουν οι: Kate DickieRalph Ineson, Murray McArthurGustav LindhIan Gerard Whyte, καθώς και το "Βουνό" του Game of Thrones, o Hafþór Júlíus Björnsson, μαζί με την γνωστή ισλανδική τραγουδίστρια Björk σε μια σπάνια κινηματογραφική της εμφάνιση. 

Η επίσημη σύνοψη του Northman αναφέρει: 

"Ένα γεμάτο δράση επικό φιλμ που ακολουθεί έναν νεαρό Βίκινγκ πρίγκιπα που ξεκινά ένα ταξίδι για να εκδικηθεί τον δολοφόνο του πατέρα του."

Αυτή τη φορά ο Eggers έγραψε το σενάριο μαζί με τον Ισλανδό συγγραφέα και ποιητή Sjón, ενώ στη φωτογραφία συνεργάζεται και πάλι με τον Jarin Blasche, όπως έγινε με τις προηγούμενες δύο ταινίες του. 

Το The Northman έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 22 Απριλίου του 2022.