Η ταινία Uncharted έκανε τελικά φοβερό ντεμπούτο με μεγάλη πρωτιά στο box office

Μια σημαντική επιτυχία για τον Tom Holland
21 Φεβρουαρίου 2022 16:02
Η ταινία Uncharted έκανε τελικά φοβερό ντεμπούτο με μεγάλη πρωτιά στο box office

Η live-action προσαρμογή της πασίγνωστης σειράς βιντεοπαιχνιδιών Uncharted κατάφερε ένα εξαιρετικό άνοιγμα στο box office, παρόλο που έλαβε μικτές κριτικές. Αναλυτικότερα, η ταινία ξεπέρασε τις προσδοκίες, γεμίζοντας τα ταμεία με $44 εκατομμύρια δολάρια στις τρεις πρώτες της μέρες στους αμερικανικούς κινηματογράφους.

Το θετικό ντεμπούτο του Uncharted στο box office είναι μάλιστα πολύ σημαντικό για τον Tom Holland, αφού πρόκειται για την πρώτη επιτυχία του αστέρα του MCU, εκτός του Spider-Man franchise. Φυσικά, η εμπορική πορεία της ταινίας θα κριθεί από την επιτυχία της στις αίθουσες παγκοσμίως, αλλά και από εκεί τα πρώτα δείγματα είναι θετικά. Συγκεκριμένα, το παγκόσμιο box office έχει ξεπεράσει ήδη τα $100 εκατομμύρια και το νούμερο αυτό αναμένεται να εκτιναχθεί στις 14 Μαρτίου, αφού η Sony κατάφερε να εξασφαλίσει την προβολή της ταινίας στην Κίνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Uncharted δεν ήταν η μόνη ταινία που τα πήγε καλά στο αμερικανικό box office την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, ικανοποιητική πορεία διέγραψε και το Dog με τον Channing Tatum, γεμίζοντας τα ταμεία με $15.1 εκατομμύρια σε τρεις ημέρες. Πρόκειται για ένα δυνατό αποτέλεσμα για ένα νέο IP, στο οποίο πρωταγωνιστεί ένα κάποτε αξιοσημείωτος ηθοποιούς που όμως δεν είχε κυκλοφορήσει νέα live action ταινία εδώ και πέντε χρόνια.

Τέλος, στην τρίτη θέση του box office συναντάμε το No Way Home, άλλη μια ταινία με τον Tom Holland, η οποία γέμισε τα ταμεία με άλλα $8.8 εκατομμύρια μέσα στην δέκατη εβδομάδα της. Μέχρι στιγμής η τρίτη Spider-Man ταινία του MCU έχει ξεπεράσει τα $1.8 δισεκατομμύρια παγκοσμίως, θέτοντας ένα νέο ρεκόρ για τις ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει μετά το ξέσπασμα της πανδημίας.