Doctor Strange in the Multiverse of Madness: Το νέο trailer έχει μια τεράστια επιστροφή!

Marvel fans κρατηθείτε!
14 Φεβρουαρίου 2022 10:38
Doctor Strange in the Multiverse of Madness: Το νέο trailer έχει μια τεράστια επιστροφή!

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Marvel τίμησε το Super Bowl LVI και κατά τη διάρκεια του αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το νέο επίσημο trailer του Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Αυτό περιλαμβάνει δύο λεπτά ολοκαίνουργιων πλάνων από τη νέα περιπέτεια του Benedict Cumberbatch και μια τεράστια αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, περίπου στο 1.20 ακούμε τη φωνή του Patrick Stewart. Ναι, καλά διαβάσατε. Ο επιβλητικός Professor X θα δώσει το παρών στη νέα της ταινία της Marvel, επιβεβαιώνοντας αυτό που φημολογούνταν εδώ και πολύ καιρό. Οι X-Men καταφθάνουν στο MCU!

Φυσικά, το βίντεο περιλαμβάνει πολλά ακόμη φαντασμαγορικά στιγμιότυπα, με εντυπωσιακά οπτικά εφέ, οπότε σας αφήνουμε να το απολαύσετε μέσα από τον player που ακολουθεί.

To επίσημο trailer του Doctor Strange in the Multiverse of Madness:

Η νέα αφίσα του Doctor Strange in the Multiverse of Madness:

Να σας υπενθυμίσουμε πως το cast της ταινίας περιλαμβάνει τους Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Sam Raimi, των αρχικών Spider-Man.

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις 5 Μαΐου αποκλειστικά στις αίθουσες των κινηματογράφων.