Ο Ryan Reynolds θυμάται τον Deadpool, που του άλλαξε την καριέρα, στο Instagram του (ΦΩΤΟ)

Γιορτάζει την 6η επέτειο της πρεμιέρας του με ακυκλοφόρητες φωτογραφίες
13 Φεβρουαρίου 2022 10:52
Ο Ryan Reynolds θυμάται τον Deadpool, που του άλλαξε την καριέρα, στο Instagram του (ΦΩΤΟ)

Ο Ryan Reynolds άλλαξε μια για πάντα τις R-rated superhero ταινίες στο mainstream σινεμά με την ερμηνεία του ως Deadpool. Συγκεκριμένα στις 12 Φεβρουαρίου του 2016 το πρώτο Deadpool κυκλοφορούσε στις αίθουσες παγκοσμίως και ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να θυμηθεί τον ρόλο που του άλλαξε την καριέρα με μια ανάρτηση αφιερωμένη ειδικά σε αυτό. 

Μέσα από το Instagram του, που μετράει πάνω από 41.3 εκατομμύρια followers, o Reynolds ανήρτησε ένα σωρό φωτογραφίες από τα παρασκήνια και τα γυρίσματα του Deadpool 1, γιορτάζοντας έτσι την 6η του επέτειο από την ημέρα που έκανε πρεμιέρα. 

Δείτε τις φωτογραφίες του Reynolds

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Στα σχόλια "χώθηκε" και ο Hugh Jackman γράφοντας "Εντάξει δεν είναι και τόσο ιδιαίτερο".

Οι δυο τους έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη φιλία και αυτό διότι ο ένας ως Wolverine και ο άλλος ως μια...διαφορετική βερσιόν του Merc with a Mouth (Weapon XI) συμπρωταγωνίστησαν στο X-Men Origins: Wolverine του 2009. Έκτοτε οι Marvel fans θέλουν διακαώς ένα crossover μεταξύ τους, αν και η "απόσυρση" του Jackman ως Wolverine με το "Logan" του 2017 φάνηκε να καταρρίπτει τις πιθανότητες. 

Και ο γνωστός artist ονόματι Bosslogic που έχει φτιάξει δεκάδες posters που έγιναν viral για τις ταινίες του Deadpool, τίμησε την επέτειο. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bosslogic (@bosslogic)

Για την ιστορία οι δύο ταινίες Deadpool έχουν αποφέρει πάνω από $1.5 δις δολάρια παγκοσμίως στο box office, στρώνοντας το δρόμο για περισσότερες R-rated ταινίες του είδους, όπως το εξαιρετικό "Logan" του James Mangold αλλά και το βραβευμένο με Όσκαρ, "Joker" με τον Joaquin Phoenix

Τέλος, το Deadpool 3 έχει επιβεβαιωθεί εδώ και καιρό πως βρίσκεται στα σκαριά, χωρίς ακόμη να έχει σκηνοθέτη. Την τελευταία φορά που ακούσαμε νέα από το project ήταν όταν ο Ryan Reynolds μίλησε για το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματά του