Που είναι το Deadpool 3; Ο Ryan Reynolds δίνει μια πολυπόθητη ενημέρωση

Δίνει 70% πιθανότητες να αρχίσουν τα γυρίσματα το 2022
06 Αυγούστου 2021 21:19
Που είναι το Deadpool 3; Ο Ryan Reynolds δίνει μια πολυπόθητη ενημέρωση

Ο Ryan Reynolds μπορεί να είναι απασχολημένος τον τελευταίο καιρό για την επαναπροώθηση της νέας του ταινίας, Free Guy, αλλά όπου σταθεί και όπου βρεθεί όλοι τον ρωτάνε για την επιστροφή του Deadpool. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε αφού ο χαρακτήρας του "Merc with a Mouth" συνδέθηκε και με την προωθητική καμπάνια του Free Guy, χαρίζοντας ένα ξεκαρδιστικό πρώτο δείγμα του κοφτερού του χιούμορ, όπως θα τον δούμε σε μερικά χρόνια στο MCU. 

Το ίδιο έγινε και στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Collider, εκεί όπου ο δημοσιογράφος Steve Weintraub τον ρώτησε για το που βρίσκεται το Deadpool 3. Αν και ήταν διστακτικός στο να δώσει μια σίγουρη απάντηση, είπε πως οι πιθανότητες να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Deadpool 3 εντός του 2022 βρίσκονται περίπου στο 70%: 

Αν παίξουμε με τις πιθανότητες; Δε ξέρω. Δε θα ήθελα να βάλω ένα ποσοστό. Θα έλεγα 50/50 μήπως; Το αναπτύσσουμε ενεργά και έχει αρχίσει να προχωράει καλώς. Τι μήνα έχουμε; Αύγουστο; Μήπως του χρόνου; Πιθανότατα θα το έβαζα τότε στο 70%. 

Έκανε μάλιστα ιδιαίτερη μνεία στο σενάριο που γράφουν οι αδερφές Molyneux του Bob's Burgers: 

"Το γράψιμο είναι μια καθημερινή διαδικασία. Έτσι είναι και πρέπει να δίνεις πολύ χρόνο και όσο δουλεύω με τις Molyneux στο σενάριο, είναι φοβερές μέχρι τώρα. Απίστευτα ταλαντούχες και τόσο μα τόσο έξυπνες. Αντιλαμβάνονται τόσο βαθιά τον κόσμο και ξέρουν πότε να ελλίσσονται ανάλογα με τις συνθήκες και έχει τη φάση του." 

Θα μπορούσε Deadpool να εμφανιστεί όπουδήποτε

Στην ερώτηση που πιστεύει πως θα πρωτοεμφανιστεί ο Deadpool στο MCU απάντησε επίσης ο Ryan Reynolds. Μιλώντας στο Comicbook.com δήλωσε πως μπορεί να γίνει είτε σε solo είτε σε team-up ταινία (βλ. Avengers, GotG) και είπε τα εξής: 

Νομίζω πως και τα δύο θεωρούνται εγγυημένα. Θαρρώ πως πρέπει πάντα να ελλίσσεσαι με αυτόν τον χαρακτήρα. Όσο η Disney κρατάει ανοικτό το μυαλό της με το να κάνουμε μερικά θεότρελες εμφανίσεις ή και χρήσεις του Deadpool, τότε ναι θα γουστάρω και εγώ. 

...Μου άρεσε πολύ η ιδέα που παίξαμε με τον Deadpool και τον Korg σε προωθητικό υλικό, δεδομένου ότι ο Taika και εγώ είμαστε στην ταινία. Οπότε εκεί ξύσαμε απλά την επιφάνεια για κάτι που είναι αναπόφευκτο. 

Ακόμη όμως η Marvel Studios δεν έχει ανακοινώσει ούτε κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας και ούτε καν τον σκηνοθέτη που θα αναλάβει το Deadpool 3