Tom Holland και Zendaya όπως Peter Parker και MJ - Αγόρασαν σπίτι αξίας $3 εκατ. δολαρίων

Αποφάσισαν να μετακομίσουν μαζί και να το ζήσουν όπως οι ρόλοι τους στη Marvel
10 Φεβρουαρίου 2022 19:51
Tom Holland και Zendaya όπως Peter Parker και MJ - Αγόρασαν σπίτι αξίας $3 εκατ. δολαρίων

Η Zendaya και ο Tom Holland είναι αναμφίβολα δύο από τα πιο καυτά νεαρά αστέρια του Χόλιγουντ. H πρώτη έχοντας τη δική της σειρά "Euphoria", που της χάρισε και ένα Emmy βραβείο, και ο δεύτερος έχοντας κερδίσει την προτίμηση των Marvel fans ως ο Spider-Man του MCU

Μαζί όμως πρωταγωνιστούν στις ταινίες του Spider-Man από το "Homecoming" του 2017 υποδυόμενοι τους Peter Parker και MJ αντίστοιχα, δύο ρόλοι που θα τους έφερναν αργά ή γρήγορα πιο κοντά. Όπως και έγινε στο Spider-Man: Far From Home, ενώ είδαμε τη σχέση τους να εκτονώνεται και να καταλήγει με γλυκόπικρο τρόπο στο πρόσφατο Spider-Man: No Way Home, που διέλυσε τα ταμεία με πάνω από $1.7 δις δολάρια εισπράξεις. 

Οι δυο τους γνωρίζονται από το 2016 αλλά μόλις τον περασμένο Ιούλιο του 2021 οι παπαράτσι τους συνέλαβαν μαζί κάνοντας βόλτα με το αυτοκίνητο, όπου και έτσι επιβεβαίωσαν έμμεσα τη σχέση τους. Λίγους μήνες μετά, όμως, το έκαναν και ευρέως γνωστό όταν ο 25χρονος Holland ανέβασε μια φωτογραφία από τα παρασκήνια του "No Way Home", την οποία απαθανάτισε η Zendaya ανήμερα των γενεθλίων της. 

"Αγαπημένη μου MJ, να έχεις τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια. Κάλεσε με όταν ευκαιρήσεις." 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013)

Σαν Peter Parker και MJ και στη ζωή

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Mirror οι Tom Holland και Zendaya αποφάσισαν να πάνε ένα βήμα παραπέρα τη σχέση τους και να μετακομίσουν μαζί. Πληροφορίες λένε πως αγόρασαν ένα σπίτι μαζί στο Λονδίνο αξίας $3 εκατομμυρίων δολαρίων. Η νέα του γειτονιά τους βρίσκεται στο Richmond, στα νοτιοδυτικά του Λονδίνου, όπου κοιτά τον ποταμό Τάμεση και είναι φημισμένη για τις διασημότητες που μένουν εκεί. 

Μερικά από τα ονόματα που διατηρούν σπίτι εκεί είναι οι Mick Jagger, Angelina Jolie, Sir David Attenborough και ο Tom Hardy. 

Η νέα γειτονιά των Tom Holland και Zendaya στο Λονδίνο

Εάν μέχρι το Spider-Man 4 όπου εκτός απρόοπτου θα επιστρέψουν στους ρόλους τους, είναι μαζί θα φανεί, μέχρι τώρα όμως η ζωή μιμείται την τέχνη για το ζευγάρι Holland-Zendaya και δείχνουν να το απολαμβάνουν.