Rebel Moon: Νέα ματιά στο sci-fi έπος του Zack Snyder για το Netflix (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ανάμεσα στις νέες προσθήκες του cast ο Charlie Hunnam του Sons of Anarchy
10 Φεβρουαρίου 2022 13:09
Rebel Moon: Νέα ματιά στο sci-fi έπος του Zack Snyder για το Netflix (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Νέα κλεφτή ματιά έδωσε για ακόμη μια φορά ο Zack Snyder για τη νέα του επικών διαστάσεων sci-fi ταινία που ετοιμάζει με τίτλο "Rebel Moon", το οποίο περιγράφεται σαν την προσπάθεια του Netflix να δημιουργήσει το δικό του Star Wars. Εκτός από το νέο εντυπωσιακό concept art που δημοσίευσε ο γνωστός σκηνοθέτης των "Army of The Dead" και "Justice League" ανακοίνωσε τις καινούργιες προσθήκες του cast. 

Ανάμεσά τους βρίσκεται ο Charlie Hunnam γνωστός για από τα Sons of Anarchy και The Gentlemen, o Djimon Hounsou (Blood Diamond), ο Ray Fisher (Zack Snyder's Justice League), καθώς και οι Doona Bae, Jena Malone, Staz Nair, E. Duffy, Charlotte Maggi και Sky Yang. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία έχει αναλάβει η Sofia Boutella (The Mummy). 

Δείτε το νέο concept art του Rebel Moon:

Rebel Moon concept art

 

Το Rebel Moon βασίζεται στο σενάριο του Snyder που έγραψε μαζί με τους Shay Hatten και Kurt Johnstad. Η πλοκή ακολουθεί μια νεαρή γυναίκα με σκοπό να προστατεύσει την ειρηνική αποικία της στα πέρατα του γαλαξία και να ψάξει για τους καλύτερους πολεμιστές ώστε να αποτρέψουν μια επικείμενη εισβολή από την αυτοκρατορία του Regent Balisarius. 

Εντός του 2022 αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Rebel Moon, όμως το Netflix δεν έχει ανακοινώσει ούτε καν το παράθυρο κυκλοφορίας.