Ο σεναριογράφος του Love, Death, & Robots επιστρέφει με ένα ψυχεδελική animated ταινία (ΒΙΝΤΕΟ)

Γνωρίστε το Spine of Night
09 Φεβρουαρίου 2022 15:35
Ο σεναριογράφος του Love, Death, & Robots επιστρέφει με ένα ψυχεδελική animated ταινία (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Shudder έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer του νέου animated φιλμ “Spine of Night”, το οποίο έρχεται στην υπηρεσία μέσα στον Μάρτιο, μέσα από μία «ψυχεδελική περιπέτεια φαντασίας». Τη φωνή τους σε αυτό το project δανείζουν μεταξύ άλλων οι Richard E. Grant (Can You Ever Forgive Me;), Lucy Lawless (Futurama), Patton Oswalt (Ratatouille), Betty Gabriel (Get Out) και Joe Manganiello (True Blood).

Σε αυτή την επική ιστορία φαντασίας -όπως μεταφέρει το Shudder- θα δούμε μια χώρα που δεν υπήρξε ποτέ, με έναν νεαρό άντρα που κλέβει μια απαγορευμένη γνώση από ένα ιερό φυτό. Έτσι πέφτει σε σκοτεινούς πειρασμούς και με αυτό τον τρόπο βασανίζει ολόκληρη την ανθρωπότητα για αιώνες. Η δύναμή του με τα χρόνια μεγαλώνει, ώσπου ένας ληστής μαζί με έναν necromancer, έναν assassin και έναν αθάνατο φύλακα, θα προσπαθήσουν να τον σταματήσουν.

Αξίζει να αναφερθεί πως The Spine of Night έρχεται σε σκηνοθεσία του Phillip Gelatt και Morgan Galen King, με τον πρώτο να έχει γράψει αρκετά επεισόδια στη δημοφιλή σειρά του Netflix, Love, Death, & Robots.

Το The Spine of Night αναμένεται στο Shudder σύντομα. Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω.