Γιάννης Αντετοκούνμπο: Είδε την ταινία για την ζωή του στα κεντρικά της Disney (ΦΩΤΟ)

Μαζί με τον Θανάση και τη μητέρα του, Βερόνικα
08 Φεβρουαρίου 2022 19:21
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Είδε την ταινία για την ζωή του στα κεντρικά της Disney (ΦΩΤΟ)

Δεν είναι και λίγο η Disney να ετοιμάζει ολόκληρη ταινία στο όνομα ενός εκ των κορυφαίων NBAer και καλαθοσφαιριστών του πλανήτη. Ο λόγος φυσικά για την ταινία του Γιάννη Αντετοκούνμπο που θα προβληθεί εντός του 2022 από την υπηρεσία Disney+. O "Greek Freak" συνδύασε το ταξίδι των Μικλγουόκι Μπακς στο Λος Άντζελες και την νίκη της ομάδας του επί των Κλίπερς, με μια μοναδική επίσκεψη στα κεντρικά της Disney Studios. 

Εκεί ήταν καλεσμένος φυσικά για να παρακολουθήσει ένα πρώιμο cut του "Rise", όπως τιτλοφορείται η ταινία, μαζί με τον αδερφό του Θανάση και τη μητέρα του, Βερόνικα. Το βιογραφικό φιλμ θα χρονολογήσει την άνοδο του "Greak Freak" από τα χρόνια στον Φιλαθλητικό και την επιβίωση της οικογένειάς του στην Αθήνα, το draft του NBA και την ιστορική κατάκτηση του τίτλου του NBA πέρυσι. 

"Μια υπέροχη ημέρα στα στούντιο της Disney βλέποντας ένα πρώιμο cut της ταινίας για το ταξίδι της οικογένειάς μου. Ανυπομονώ να τη μοιραστώ με τον κόσμο" δήλωσε ο πρωταθλητής του NBA, ενώ ο αδερφός του Θανάσης Αντετοκούνμπο είπε: Ήταν τρελό να βλέπεις την ιστορία της ζωής σου σε ταινία". 

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram του: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34)

Αυτό είναι το cast

Στην ταινία "Rise" τον Γιάννη υποδύεται ο πρωτοεμφανιζόμενος Uche Agada, την μητέρα του Βερόνικα, η Yetide Bataki (This is Us, American Gods), τον πατέρα του Τσαρλς, ο Dayo Okeniyi, ενώ τους Θανάση, Άλεξ και Κώστα Αντετοκούνμπο, θα υποδυθούν οι Ral Agada, Elijah Sholanke, και Jaden Osimuwa. 

Τη σκηνοθεσία της βιογραφικής ταινίας υπογράφει ο Akin Omotoso (Catching Feelings), την παραγωγή της ταινίας ανέλαβε ο Bernie Goldman (300), με τον Arash Amel, γνωστός για τη δουλειά του στο "A Private War" με την Rosamund Pike, να έχει αναλάβει το σενάριο της ταινίας

Να αναφέρουμε ότι τα γυρίσματα της ταινίας για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο έλαβαν χώρα εντός του 2021 σε διάφορες γειτονιές της Κυψέλης και στα Σεπόλια. Μάλιστα το budget του Rise δεν είναι και φθηνό ξεπερνώντας τα €16 εκατομμύρια. 

Ελπίζουμε πως το "Rise" θα είναι διαθέσιμο έγκαιρα για το λανσάρισμα του Disney Plus στην Ελλάδα το ερχόμενο καλοκαίρι, μιας και θα ήταν μια τέλεια συγκυρία.