NBA 2K23: O Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο κορυφαίος σε rating παίκτης!

Δεν φτάνει κανένας τον Greek Freak στο φετινό μπασκετικό παιχνίδι της 2K Sports
06 Σεπτεμβρίου 2022 17:58
NBA 2K23: O Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο κορυφαίος σε rating παίκτης!

Αυτές τις μέρες ο Γάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να συμμετέχει στο Eurobasket 2022 ενισχύοντας την εθνικό μας συγκρότημα, όμως αμέσως μετά θα επιστρέψει εκεί όπου ανήκει και ηγείται: στα παρκέ του NBA. 

Για την 2Κ Sports φυσικά και το franchise των NBA 2K θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες, καθώς πέρυσι μοιραζόταν το ίδιο rating με τους Λεμπρόν Τζέιμς, Στεφ Κάρι και Κέβιν Ντουράντ. 

Φέτος, όμως, για το επερχόμενο NBA 2K23, τον "Greek Freak" δεν τον φτάνει κανείς! Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς είναι ο καλύτερος σε rating παίκτης ολοκλήρου του μπασκετικού τίτλου, με OVR 97

Δείτε το σχετικό tweet της 2K Sports:

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι Νίκολα Γιόκιτς και Τζοέλ Εμπίντ έφτασαν και αυτοί το OVR 96 με τους τρεις προαναφερθέντες παίκτες των LA Lakers, Golden State Warriors και Brooklyn Nets. Ακριβώς απο κάτω με OVR 95 βρίσκονται οι Λούκα Ντόντσιτς και ο Καουάι Λέοναρντ, ενώ ο Τζα Μοράντ κατάφερε να φτάσει το OVR 93.  

Οι Τζέιμς Χάρντεν, Άντονι Ντέβις, Κάιρι Ίρβινγκ και Τζίμι Μπάτλερ μοιράζονται το ίδιο rating στο OVR 92. 

Λίγα λόγια για το NBA 2K23

Το φετινό κεφάλαιο θα τιμήσει ίσως τον πιο αναγνωρίσιμο παίκτη που φορούσε τον αριθμό 23 στην φανέλα του, τον Michael Jordan των Σικάγο Μπουλς, ο οποίος θα βρίσκεται στα εξώφυλλα των Michael Jordan Edition και Championship Edition.

Ωστόσο, η ομάδα ανάπτυξης δε θα σταθεί μόνο εκεί. Συγκεκριμένα, από την αρχική ανακοίνωση γνωρίζαμε πως στο NBA 2K23 θα επιστρέψει και το The Jordan Challenge. Αυτό το ειδικό mode θα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να βιώσουν ξανά 15 εμβληματικές στιγμές από την καριέρα του θρυλικού αθλητή. Οι δέκα από αυτές τις προκλήσεις προέρχονται από το NBA 2K11, έχοντας δημιουργηθεί εκ νέου, ενώ το mode θα είναι εμπλουτισμένο και με πέντε ολοκαίνουργιες στιγμές. Παράλληλα, το Jordan Challenge θα περιλαμβάνει και παρασκηνιακό υλικό, όπως συνεντεύξεις με συμπαίκτες και αντιπάλους του MJ.

Φυσικά, πολλές αλλαγές και προσθήκες έχουν γίνει και στο gameplay, με την ομάδα ανάπτυξης να βελτιώνει το μηχανισμό του σουτ.

Το NBA 2K23 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και Nintendo Switch.