Οι Gucci επιστρέφουν στις οθόνες σας με τηλεοπτική σειρά και ντοκιμαντέρ

Βρίσκεται ήδη σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης
08 Φεβρουαρίου 2022 13:34
Οι Gucci επιστρέφουν στις οθόνες σας με τηλεοπτική σειρά και ντοκιμαντέρ

Μετά την επιτυχία που γνώρισε το House of Gucci του Ridley Scott με πρωταγωνιστές τους Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto και Al Pacino, το Variety μεταφέρει ότι η διάσημη οικογένεια θα μας απασχολήσει ξανά, μέσα από ένα ολοκαίνουργιο σόου και ένα ντοκιμαντέρ.

Όπως έγινε γνωστό, η Sky Studios θα συνεργαστεί με τον Nils Hartmann για μία τηλεοπτική σειρά που δεν ξέρουμε ακόμη την ονομασία της, καθώς και ένα ντοκιμαντέρ, το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε pre-production. Παρόλο που υπήρχαν διαπληκτισμοί της οικογένειας των Gucci σχετικά με το φιλμ του Scott, ο Hartmann αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι δύο αυτές παραγωγές που ετοιμάζει, θα πουν «την ιστορία μιας μεγάλης οικογένειας και ενός μεγάλου brand».

Τα δύο νέα project στοχεύουν στο να δώσουν μια βαθύτερη ματιά στην οικογένεια αυτή και πως μια «απλή» τσάντα από μπαμπού έγραψε ιστορία και έφερε το brand στις ΗΠΑ

Η Gucci ξεκίνησε μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν η εύρεση του δέρματος για οποιαδήποτε χρήση ή σκοπό ήταν ένας αγώνας. Λόγω αυτής της έλλειψης, ο Guccio Gucci Sr. και το προσωπικό του άρχισαν να αντικαθιστούν το δυσεύρετο υλικό με μπαμπού. Σύντομα, οι τσάντες με χερούλια από μπαμπού έγιναν μόδα στην ανώτερη τάξη και στο Χόλιγουντ, γεγονός που οδήγησε στη μακροχρόνια επιτυχία της εταιρίας.