Τα Στρουμφάκια επιστρέφουν με νέες ταινίες!

Τέσσερις εταιρίες δίνουν τα χέρια
08 Φεβρουαρίου 2022 10:36
Τα Στρουμφάκια επιστρέφουν με νέες ταινίες!

Το Στρουμφάκια πρόκειται να επιστρέψουν με ολοκαίνουργια projects, αφού όπως έγινε γνωστό, η Paramount Animation, το Nickelodeon Animation και οι LAFIG Belgium και IMPS, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους. Οι εν λόγω εταιρίας αναμένεται να δημιουργήσουν μια σειρά από ταινίες που θα κυκλοφορούν μέσα στα επόμενα χρόνια, με τo σενάριο της πρώτης ταινίας να αναλαμβάνει ο Pam Brady του South Park.

Η ταινία του Brady θα είναι μια συνδυαστική προσπάθεια των τεσσάρων εταιρειών που όπως λένε θα είναι ένα μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων που ξεκινάει παραγωγή φέτος και αναμένεται να καταφθάσει στις 20 Δεκεμβρίου του 2024.

Εκτός από τα παραπάνω, αναμένεται και η 2η σεζόν του CG animation των Smurfs από το Nickelodeon με 26 νέα επεισόδια και υπόσχεται να πάει τα πράγματα ακόμα πιο μακριά, αφού τα Στρουμφ θα μπορούν να πηγαίνουν πίσω το χρόνο και να αλλάζουν σώματα.

Τα Στρουμφάκια είναι του Βέλγου καλλιτέχνη Pierre Culliford, γνωστού ως Peyo, που δημιουργήθηκαν το 1958 ως κόμικς. Από την ίδρυσή του, το franchise έχει έρθει στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη.

Ο Véronique Culliford, Πρόεδρος των  LAFIG Belgium και IMPS είπε:

Με μεγάλη χαρά και περηφάνια καλωσορίζω αυτή τη νέα ταινία των Στρουμφ! Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με αυτήν την υπέροχη συνεργασία με τις ταλαντούχες, δημιουργικές και δυναμικές ομάδες των Paramount Animation, Nickelodeon Animation και IMPS.

Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η εξαιρετική συνεργασία θα επιτρέψει σε οικογένειες σε όλο τον κόσμο να βυθιστούν σε αυτό το μοναδικό σύμπαν. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο πατέρας μου, ο δημιουργός αυτών των υπέροχων παγκοσμίου φήμης χαρακτήρων, θα χαιρόταν επίσης με όλα αυτά που θα συμβούν.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.