Το δόντι του Ed Helms στο Hangover δεν ήταν εφέ, έλειπε κανονικά (BINTEO)

Υπάρχει όμως ολόκληρη ιστορία πίσω από αυτό
04 Φεβρουαρίου 2022 15:58
Το δόντι του Ed Helms στο Hangover δεν ήταν εφέ, έλειπε κανονικά (BINTEO)

Η τριλογία των Hangover είναι μια από τις πιο επιτυχημένες κωμικές ταινίες στην ιστορία και όχι άδικα, με το πρωταγωνιστικό τρίο των Bradley Cooper, Zach Galifianakis και Ed Helms να σηκώνουν στις πλάτες τους όλα τα ευτράπελα. Στο πρώτο The Hangover θα θυμάστε πως ο Stu του Ed Helms, όταν ξυπνάνε μετά την βραδιά αχαλίνωτης ασυδοσίας χωρίς να θυμούνται τίποτα, του λείπει το δόντι του. 

Τώρα σχεδόν 13 χρόνια μετά αποκαλύφθηκε η ιστορία πίσω από αυτή τη σκηνή και το...δόντι! Ο Helms βρέθηκε καλεσμένος στη γνωστή εκπομπή "Hot Ones" του Sean Evans στο YouTube και αποκάλυψε πως ο χαμένο δόντι δεν ήταν κάποιο εφέ. 

Όπως αναφέρει όταν έβγαλε τα νεογιλά του δόντια ένας τομεύς του δεν φύτρωσε ποτέ ξανά και έτσι αναγκάστηκε να βάλει εμφύτευμα από μικρή ηλικία. Εκεί που τα προσθετικά εφέ και το μακιγιάζ δε βοήθησαν στα διάφορα δοκιμαστικά που έκαναν, ο Ed Helms πήρε την απόφαση να το αφαιρέσει κανονικά. 

"Δεν θα το έλεγα αλλά αυτό το δόντι στην πραγματικότητα είναι ψεύτικο. Και μπορώ να ζητήσω από τον οδοντίατρό μου να το βγάλει. Ήταν μόνιμο εμφύτευμα από τότε που ήμουν μικρός. Πήγα στον οδοντίατρο και μου είπε "ναι κανένα πρόβλημα". αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Η θυσία του Helms απέδωσε λοιπόν και βοήθησε και την παραγωγή με ένα πρόβλημα που ίσως να μη φαινόταν τόσο καλά στην κάμερα εάν δεν την έκανε. 

Tags: