The Clapper: Οι Ed Helms και Amanda Seyfried έρχονται πιο κοντά στο νέο trailer

Όλα της αναγνωρισιμότητας δύσκολα!
14 Δεκεμβρίου 2017 14:28
The Clapper: Οι Ed Helms και Amanda Seyfried έρχονται πιο κοντά στο νέο trailer

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, βγήκε νέο trailer για το The Clapper , την ανερχόμενη ρομαντική κωμωδία του Dito Montiel (A Guide To Recognizing Your Saints, Empire State, Boulevard, Man Down).

Η υπόθεση του έργου περιστρέφεται γύρω από τον Eddie, έναν άντρα ο οποίος πληρώνεται για να παρίσταται ως μέλος του ακροαματικού κοινού διάφορων ψυχαγωγικών-εμπορικών προγραμμάτων. Κάποια μέρα ο οικοδεσπότης ενός διάσημου βραδινού τηλεοπτικού σόου αποφασίζει να απευθύνει σε live μετάδοση πρόσκληση προς τον Eddie για την εκπομπή του και έκτοτε η αναγνωρισιμότητα του εκτοξεύεται. Η μέχρι πρότινος συνηθισμένη ζωή του πρωταγωνιστή πρόκειται να αλλάξει ριζικά, αφού θα βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής από την μια μέρα στην άλλη. Η διασημότητα που θα λάβει  ναι μεν θα του προσφέρει κάποια πλεονεκτήματα, όμως θα αποτελέσει και την αιτία να φανούν τα πρώτα σύννεφα στην σχέση που ξεκινάει με μία κοπέλα.

Το cast της ταινίας απαρτίζεται από τους: Ed Helms, Amanda Seyfried, Tracy Morgan, και τον Russell Peters.

Το The Clapper θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες και σε υπηρεσία VOD στις 26 Ιανουαρίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: