Μάθαμε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Insidious 5

Από τα χείλη του Patrick Wilson
03 Φεβρουαρίου 2022 22:30
Μάθαμε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Insidious 5

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Insidious 5 βρίσκεται ήδη στα σκαριά και μόλις πριν λίγες ώρες αποκαλύφθηκε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματά του. Μάλιστα, το Insidious είναι το δεύτερο μεγαλύτερο franchise τρόμου που δημιουργήθηκε από τον James Wan και τον Leigh Whannell, οι οποίοι συνεργάστηκαν στο παρελθόν στο Saw του 2004.

Συγκεκριμένα, ο Patrick Wilson έδωσε μία συνέντευξη στο Screen Rant για τη νέα του ταινία, το Moonfall και μεταξύ άλλων μίλησε και για το 5ο κεφάλαιο του Insidious, το οποίο όπως όλα δείχνουν, θα ξεκινήσει γυρίσματα την άνοιξη. Όταν ο διάσημος ηθοποιός ερωτήθηκε αν προχωράει η ταινία, εκείνος απάντησε πως ότι προχωράει κανονικά και τα γυρίσματα θα αρχίσουν την άνοιξη.

Ο Wilson, ο οποίος θα είναι και ο σκηνοθέτης, μοιράστηκε επίσης τις σκέψεις του για το Insidious 5:

Είναι κάτι με το οποίο είμαι πολύ παθιασμένος. Έχουμε δουλέψει πολύ με τον Scott Teems, τον συγγραφέα δηλαδή και εμένα. Επίσης, ο Leigh Whannell βοήθησε πάρα πολύ προφανώς και φυσικά η Blumhouse που έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία.

Έχω κάνει πολλά πράγματα μαζί τους, οπότε δε θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος που θα κάνω το σκηνοθετικό μου ντεμπούτο με αυτή την ομάδα ανθρώπων.

Το νέο Insidious άργησε αρκετά σε σχέση με τις προηγούμενες ταινίες, αλλά είναι ευχάριστο το γεγονός ότι σύντομα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.