O Channing Tatum δε βλέπει πλέον ταινίες της Marvel γιατί έχει τους λόγους του

Του έμεινε τραυματική η εμπειρία με το "Gambit" που ετοίμαζε
03 Φεβρουαρίου 2022 14:59
O Channing Tatum δε βλέπει πλέον ταινίες της Marvel γιατί έχει τους λόγους του

Μια φορά και έναν καιρό όταν η 20th Century Fox δεν είχε αγοραστεί ακόμα από την Disney ετοίμαζε να επεκτείνει το franchise των X-Men κινηματογραφικά. Όταν όμως η Disney πάτησε πόδι και την εξαγόρασε, πολλά από τα projects ακυρωθήκαν και ένα εξ'αυτών ήταν η ταινία "Gambit" με τον Channing Tatum στο ρόλο του ομώνυμου μεταλλαγμένου. 

Η εμπειρία όμως του να προσπαθεί να κάνει πραγματικότητα το project ήταν τραυματική, όπως αποκαλύπτει ο 41χρονος αστέρας, καθώς ήταν μια διαδικασία που του πήρε 4 χρόνια και δεν είχε αποτέλεσμα. Σε συνέντευξή του στο Variety μιλάει για το πως έκτοτε δεν μπορεί να παρακολουθήσει καμία ταινία της Marvel

Όταν η υπόθεση του Gambit τελείωσε, είχα φθαρεί ψυχολογικά. Έκλεισα την "Marvel μηχανή' μου. Δεν έχω καταφέρει ακόμα να δω καμία ταινία τους. Λατρεύω τον χαρακτήρα. Απλώς ήταν πολύ θλιβερό. Ένιωσα σα να χάνω έναν φίλο επειδή ήμουν τόσο έτοιμος να τον υποδυθώ. 

Συνεχίζοντας όμως τα λόγια του, ελπίζει όμως να αλλάξει όλο αυτό και το project να επανέλθει στα σκαριά, εάν η Disney αποφασίσει κάτι τέτοιο μελλοντικά: 

"Θα ήθελα πολύ να παίξω τον Gambit. Δε νομίζω όμως πως θα έπρεπε να το σκηνοθετήσω κιόλας. Νομίζω θα ήταν ύβρις εκ μέρους μου. 

Μέχρι σήμερα η μοναδική φορά που έχουμε δει μια live-action βερσιόν του εν λόγω X-Men χαρακτήρα ήταν στο X-Men Origins: Wolverine του 2009, εκεί όπου τον υποδύθηκε ο Taylor Kitsch