Μάθαμε τελικά γιατί ο Arnold Schwarzenegger έγινε Αρχαίος Έλληνας Θεός (ΒΙΝΤΕΟ)

Και μάλλον δεν είναι αυτό που περιμένατε
03 Φεβρουαρίου 2022 09:35
Μάθαμε τελικά γιατί ο Arnold Schwarzenegger έγινε Αρχαίος Έλληνας Θεός (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως σας ενημερώσαμε, πριν μερικές ημέρες ο Arnold Schwarzenegger ανάρτησε ένα poster στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram, το οποίο αποκάλυπτε πως θα έπαιζε έναν Αρχαίο Έλληνα Θεό και συγκεκριμένα τον Δία σε κάποιο επερχόμενο project του.

Η αρχική δημοσίευση έγινε αμέσως viral, με πολλούς να εικάζουν πως αφορά κάποια νέα ταινία. Τελικά, ο ‘Εξολοθρευτής’ ήρθε τώρα να αποκαλύψει περί τίνος πρόκειται.

Έτσι, λοιπόν, ο Arnold Schwarzenegger έγινε Αρχαίος Έλληνας Θεός για χάρη της…BMW. Συγκεκριμένα, ο πασίγνωστος ηθοποιός και πρώην Κυβερνήτης της Καλιφόρνιας πρωταγωνιστεί στο νέο διαφημιστικό σποτ της γερμανικής μάρκας αυτοκινήτων πολυτελείας για το επερχόμενο 2022 Super Bowl. Η εταιρία θέλει να προωθήσει τα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα, οπότε ποιος καλύτερος για να εκφέρει γνώμη από τον ίδιο τον ελεγκτή της αστραπής και του κεραυνού, τον Δία.

Το διαφημιστικό σποτ θα προβληθεί στις 13 Φεβρουαρίου και θα έχει διάρκεια ενός λεπτού. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως στο πλευρό του Arnold Schwarzenegger θα βρίσκεται και η Salma Hayek, η οποία θα παίξει την Ήρα, σύζυγο του Δία και Θεά του γάμου.

Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε ένα σύντομο teaser με χιουμοριστικό χαρακτήρα, στο οποίο βλέπουμε τον Δία να κάνει takeaway το καφεδάκι του.