Η νέα sci-fi ταινία της Α24 εξερευνά την ανθρωπιά ενός android με τον Colin Farrell - Δείτε το trailer

Η νέα ταινία του νοτιοκορεάτη Kogonada έρχεται και ήδη έκανε ντόρο στα φεστιβάλ
02 Φεβρουαρίου 2022 20:56
Η νέα sci-fi ταινία της Α24 εξερευνά την ανθρωπιά ενός android με τον Colin Farrell - Δείτε το trailer

Η Α24 συνεχίζει να παραδίδει sci-fi ταινίες με το δικό της ευαίσθητο και ανεξάρτητα κινηματογραφικό πρίσμα της, δίνοντας στη δημοσιότητα το trailer του "After Yang". Πρόκειται για τη νέα ταινία του νοτιοκορεάτη σκηνοθέτη Kogonada, που αποτελεί ένα φουτουριστικό δράμα που εξερευνά την ανθρωπιά ενός ανδροειδούς και την αγάπη μιας οικογένειας για αυτό.

Πρωταγωνιστεί ο Colin Farrell που σε λίγο καιρό θα τον δούμε στο The Batman, η Jodie Turner-Smith, ο Justin H. Min του "The Umbrella Academy" και η Malea Emma Tjandrawidjaja

Ο Kogonada βασίζει την πλοκή σε ένα short story του Alexander Weinstein ονόματι "Saying Goodbye To Yang" και στην ταινία, εκτός από το σενάριο, ανέλαβε και το μοντάζ της. 

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής: 

Όταν ο αγαπημένος σύντροφος της μικρής του κόρης, ένα android με το όνομα Yang, δυσλειτουργεί, ο Τζέικ (Κόλιν Φάρελ) ψάχνει έναν τρόπο να τον επισκευάσει. Στην πορεία, ανακαλύπτει τη ζωή που περνούσε από μπροστά του και αποφασίζει να επανασυνδεθεί με τη γυναίκα του (Τζόντι Τέρνερ-Σμιθ) και την κόρη του σε μια απόσταση που δεν ήξερε ότι ήταν εκεί.

Η αφίσα της ταινίας: 

Το After Yang θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Μαρτίου του 2022 στους κινηματογράφους.