Ένα μέλλον χωρίς ύπνο για την ανθρωπότητα - Αυτή είναι η νέα ταινία του Benedict Cumberbatch

Σε σενάριο του Sam Steiner
31 Ιανουαρίου 2022 15:25
Ένα μέλλον χωρίς ύπνο για την ανθρωπότητα - Αυτή είναι η νέα ταινία του Benedict Cumberbatch

Ο Benedict Cumberbatch (Doctor Strange) μαζί με την Laura Dern (Marriage Story) και τον Noah Jupe (A Quiet Place) πρόκειται να παίξουν μαζί στο επερχόμενο sci-fi φιλμ “Morning”, που θα έρθει από τον Justin Kurzel, σκηνοθέτη του Assassin’s Creed.

Με τις πληροφορίες που μεταφέρει το Variety, το εν λόγω φιλμ λαμβάνει χώρα στο μέλλον, όπου η κοινωνία έχει εξελιχθεί και δε χρειάζεται ύπνο, καθώς έχει ανακαλυφθεί ένα καινούργιο χάπι, ενώ παράλληλα υπάρχει και τεχνητός ήλιος.

Η φιλόδοξη Cathy (Dern) υποστηρίζει τη νέα αυτή κοινωνία, ώσπου να πεθάνει ο σύζυγός της, καθώς όλα πλέον καταρρέουν γύρω της και οι αναμνήσεις θα αρχίσουν να επηρεάζουν τη ζωή της. Εν τω μεταξύ, ο γιός της, ο Danny (Jupe), δεν έχει κοιμηθεί ποτέ και παρασύρεται σε έναν ανατρεπτικό υπόκοσμο ονειροπόλων που αρχίζουν να επαναστατούν σε μια προσπάθεια να ανακτήσουν τα όνειρά τους. Η Cathy θα πρέπει να αγωνιστεί για να προστατέψει τον γιο της και να αντιμετωπίσει τους εφιάλτες της.

Η ιστορία αυτή είναι βασισμένη σε βιβλίο που έχει γράψει ο Sam Steiner και την παραγωγή ανέλαβε η SunnyMarch, εταιρία παραγωγής που ιδρύθηκε από τον Cumberbatch και τον Adam Ackland.