Ο Jason Momoa των Aquaman θα κάνει «ντου» στο Fast & Furious 10!

…γιατί μπορεί και χωρίς The Rock
28 Ιανουαρίου 2022 20:41
Ο Jason Momoa των Aquaman θα κάνει «ντου» στο Fast & Furious 10!

Έπειτα από τη δημόσια κόντρα του Dwayne Johnson και του Vin Diesel που κλιμακώθηκε στα τέλη του προηγούμενου έτους, με τον The Rock να χαρακτηρίζει τον Diesel ‘χειριστικό’, το Fast & Furious φαίνεται πως έπρεπε να επιστρατεύσει κάποιον άλλο αστέρα ταινιών δράσης.

Η λύση; Ποιος άλλος από τον Jason Momoa! Ο Aquaman, λοιπόν, θα είναι η νέα ‘μυώδης’ προσθήκη στο ήδη ‘φουσκωμένο’ καστ της σειράς.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το The Hollywood Reporter, μεταφέρει πως ο Momoa βρίσκεται σε συζητήσεις για να παίξει έναν βασικό ρόλο στο Fast & Furious 10. Για την ώρα υπάρχουν ελάχιστες λεπτομέρειες, αλλά φαίνεται πως θα είναι ο βασικός villain.

Σημειώνεται μάλιστα πως ο Momoa ήταν πολύ κοντά στο να συμμετέχει και στο παρελθόν και συγκεκριμένα στο Hobbs & Shaw, μιας και ο Diesel και η Universal ήθελαν εδώ και πολύ καιρό να τον εντάξουν στο σύμπαν.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, το δέκατο Fast & Furious θα βρει την οικογένεια του Vin Diesel να κοντράρει με τον Jason Momoa. Το υπόλοιπο καστ της ταινίας θα πλαισιώνουν οι Sung Kang, Nathalie Emmanuel, Michelle Rodriguez, Ludacris. Δεν αποκλείεται να δούμε, βέβαια, και άλλους γνωστούς ηθοποιούς να πιάνουν τα τιμόνια, για τα φαντασμαγορικά, στα όρια του μη ρεαλιστικού, ακροβατικά που έχουμε συνηθίσει.

Το πολυανεμενόμενο sequel θα κάνει το ντεμπούτο του στις 19 Μαΐου του 2023.