O Dwayne Johnson ετοιμάζει νέα ταινία από videogame: "Από τα μεγαλύτερα και πιο badass παιχνίδια"

Δεν αποκαλύπτει όμως ποιο είναι
25 Ιανουαρίου 2022 20:53
O Dwayne Johnson ετοιμάζει νέα ταινία από videogame: "Από τα μεγαλύτερα και πιο badass παιχνίδια"

Ο Dwayne Johnson είναι εξοικειωμένος όταν έχει να κάνει με ταινίες βασισμένες σε βιντεοπαιχνίδια, έχοντας παίξει στην ταινία Doom (2005), αλλά και στο "Rampage" που βασίζεται σε ένα κλασικό παιχνίδι των '80s της Midway. Αξίζει να αναφέρουμε και τις δύο νέες reboot Jumanji ταινίες που έχουν ύφος βιντεοπαιχνιδιού. 

Και μπορεί να προωθεί την επόμενή του ταινία, το Black Adam της DC Films, μιλώντας στο Men's Journal αποκάλυψε πως ετοιμάζει μια νέα ταινία από videogame, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει ποια είναι.  Θέλοντας όμως να δώσει ένα στοιχείο στους fans του είπε: 

Δε μπορώ να σας αποκαλύψω ποιο παιχνίδι κάνουμε, αλλά θα υπάρξει ανακοίνωση εντός της χρονιάς. Θα φέρουμε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο badass παιχνίδια στη μεγάλη οθόνη, το οποίο έπαιζα για χρόνια. 

Οι παραπάνω ταινίες του Johnson όμως που σχετίζονται με τον χώρο των βιντεοπαιχνιδιών άμεσα, δηλαδή τα Doom και Rampage θεωρούνται απο τις χειρότερες ταινίες του τόσο εμπορικά όσο και βάσει αποδοχής κοινού. Μήπως το 'badass" παιχνίδι που αναφέρεται να είναι το Fortnite; Γνωρίζουμε άλλωστε εδώ και καιρό πως αναπτύσσει την εν λόγω ταινία η Epic.