Ο Robert Pattinson μιλά για τον "θλιβερό, ασταθή και απρόβλεπτο" Batman του

Ευελπιστεί πως αυτή η διαφορετική του βερσιόν θα αρέσει στο κοινό
25 Ιανουαρίου 2022 20:13
Ο Robert Pattinson μιλά για τον "θλιβερό, ασταθή και απρόβλεπτο" Batman του

Ο Robert Pattinson έχει μιλήσει αρκετές φορές για τον δικό του Bruce Wayne που θα ενσαρκώσει στο The Batman. Έχουμε ακούσει πως θα είναι μια grunge αλά Kurt Cobain βερσιόν του χαρακτήρα που θα είναι αντικοινωνικός. Τώρα όμως στο περιοδικό Premiere αποκαλύπτει περισσότερα στοιχεία για την διαφορετική του βερσιόν. 

Μια βερσιόν του Bruce Wayne που ο ίδιος περιγράφει ως "θλιβερή, ασταθής και απρόβλεπτη": 

Πραγματικά πιστεύω ότι το ύφος του The Batman δε θα έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες ταινίες, θα είναι κάτι φρέσκο. Στα κόμικς ο Μπάτμαν είναι πιο...ασταθής. Εάν κοιτάξετε πιο προσεκτικά θα δείτε πόσο θλιβερός είναι. Ωστόσο στο σινεμά βλέπουμε στο προσκήνιο την ηρωική του πλευρά. 

Στο The Batman κάνουμε το αντίθετο και φέρνουμε στο προσκήνιο αυτό που βράζει μέσα στο χαρακτήρα σε σημείο που το μόνο άλλο που το έχει καταφέρει έτσι είναι η ταινία κινουμένων σχεδίων Batman: Mask of the Phantasm.

Μιλώντας για το πώς τον προσέγγισε υποκριτικά δήλωσε: 

Όταν το αντιλήφθηκα κάτι κλίκαρε μέσα μου: Το να είσαι ο Μπάτμαν είναι μια κατάρα, ένα βάρος. Αλλά ξέρεις κάτι ρε φίλε μάλλον το αποφάσισε αυτό σωστά; "Όχι όχι όχι πρέπει να γίνω ο Batman. Με επέλεξαν, όχι το αντίθετο. Νομίζω πως δεν έχουμε δει πραγματικά αυτή την πλευρά του σε live action ταινία. 

Ακούστε το πρώτο δείγμα από το soundtrack του The Batman ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ. 

To cast της ταινίας σε σκηνοθεσία Matt Reeves περιλαμβάνει τους: Robert Pattinson (Bruce Wayne), Zoe Kravitz (Selina Kyle aka Catwoman), Paul Dano (Riddler), Andy Serkis (Alfred), Jeffry Wright (Jim Gordon), Colin Farrell (Oswald Cobblepot), John Turturro (Carmine Falcone).

Το The Batman αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Μαρτίου του 2022