"Captain America" και "Black Adam" μαζί στη νέα ταινία δράσης της Amazon

Οι Chris Evans και Dwayne Johnson πρωταγωνιστούν στο Red One
24 Ιανουαρίου 2022 23:01
"Captain America" και "Black Adam" μαζί στη νέα ταινία δράσης της Amazon

Ο ένας είναι ο Captain America του MCU και ο άλλος σύντομα θα αλλάξει την ιεραρχία της δύναμης στο DCEU ως "Black Adam". Αναφερόμαστε στους Chris Evans και Dwayne "The Rock Johnson αντίστοιχα οι οποίοι για πρώτη φορά θα συμπρωταγωνιστήσουν σε ταινία μαζί για χάρη της Amazon Studios και του Amazon Prime Video σαφώς. 

Ο λόγος για το "Red One" το οποίο περιγράφεται ως μια χριστουγεννιάτικη κωμική περιπέτεια με τον Chris Morgan στο σενάριο και τον Jake Kasdan των πρόσφατων Jumanji ταινιών στη σκηνοθετική καρέκλα. 

Αυτή θα είναι η επανένωση του Johnson, της εταιρίας του παραγωγής "Seven Bucks Productions" και του Kasdan μετά τα Jumanji: Welcome to the Jungle και Jumanji: The Next Level, ταινίες οι οποίες έχουν αποφέρει μαζί κοντά στο $1.7 δις δολάρια. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε περαιτέρω πληροφορίες για το project. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Evans θα πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα επερχόμενα πανάκριβα blockbusters του Netflix, με τίτλο "The Gray Man" σε σκηνοθεσία των αδερφών Russo, ενώ θα δανείσει τη φωνή του στον "Buzz" στην ταινία Lightyear της Pixar.