The Batman: Ακούστε το πρώτο δείγμα από το επιβλητικό soundtrack του Michael Giacchino

Ζοφερό, noir και ορχηστρικό...
21 Ιανουαρίου 2022 14:58
The Batman: Ακούστε το πρώτο δείγμα από το επιβλητικό soundtrack του Michael Giacchino

Μέσα σε όλα όσα ακούγονται και έχουμε δει μέχρι στιγμής για το The Batman έρχεται να προστεθεί και η πρώτη γεύση από το soundtrack της ταινίας με τον Robert Pattinson στον ομώνυμο ρόλο. Την αποκάλυψη έκανε ο συνθέτης της ταινίας Michael Giacchino, ο οποίος δημοσίευσε το πρώτο κομμάτι με τίτλο "The Batman" που αποτελεί το main theme κιόλας. 

Από το πρώτο άκουσμα ακούγεται ένα βαρύ, ζοφερό χτίσιμο μέχρι το επικό ορχηστρικό κρεσέντο προς το φινάλε του κομματιού. Απολαύστε το παρακάτω. 

Ο βραβευμένος με Όσκαρ συνθέτης κουβαλάει ένα βαρύ βιογραφικό με ταινίες όπως "Up" της Pixar, Rogue One: A Star Wars Story, Star Trek, Jurassic World, Planet of the Apes και την Spider-man τριλογία του MCU.


Ο Reeves είδε την ταινία σε IMAX

Ο σκηνοθέτης του νέου Batman έκανε μια τελευταία προβολή για να κάνει έναν ποιοτικό έλεγχο στο τελευταίο cut, η οποία έγινε σε αίθουσα IMAX, εκθειάζοντας το φορμάτ εικόνας για την ομορφιά και την εμβάθυνση που προσφέρει. 


To cast της ταινίας σε σκηνοθεσία Matt Reeves περιλαμβάνει τους: Robert Pattinson (Bruce Wayne), Zoe Kravitz (Selina Kyle aka Catwoman), Paul Dano (Riddler), Andy Serkis (Alfred), Jeffry Wright (Jim Gordon), Colin Farrell (Oswald Cobblepot), John Turturro (Carmine Falcone).

Πατώντας εδώ θα βρείτε το νεότερο trailer της ταινίας σε ατόφια 4Κ ανάλυση. 

Το The Batman αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Μαρτίου του 2022

Ακούστε το πρώτο δείγμα παρακάτω