Ο Mel Gibson είναι ύποπτος για φόνο στη νέα ταινία “Last Looks” – Δείτε το trailer

Τον Φεβρουάριο στις οθόνες σας
17 Ιανουαρίου 2022 18:18
Ο Mel Gibson είναι ύποπτος για φόνο στη νέα ταινία “Last Looks” – Δείτε το trailer

Η RLJE Films διέθεσε το επίσημο trailer από το Last Looks με τους Charlie Hunnam, Morena Baccarin και Mel Gibson, το οποίο θα φτάσει στις οθόνες σας, αλλά και στους κινηματογράφους τον Φεβρουάριο.

Σε σκηνοθεσία του Tim Kirkby, το Last Looks θα δούμε τον Charlie Waldo (Hunnam), ως έναν σούπερ σταρ αστυνομικό που άφησε τη δουλειά του και ζει μια απλή ζωή σε ένα δάσος. Ο Alastair Pinch (Gibson) από την άλλη, είναι ένας εκκεντρικός ηθοποιός που μεθάει συνέχεια στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς που εμφανίζεται. Η γυναίκα του, ωστόσο, βρίσκεται νεκρή και είναι ο κύριος ύποπτος. Οι δρόμοι των δύο ανθρώπων θα συναντηθούν, λοιπόν, σε ένα γκανγκστερικό χολιγουντιανό φιλμ.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης και οι Rupert Friend (Young Victoria), Dominic Monaghan (The Lord of the Rings franchise), Lucy Fry (Godfather of Harlem) Clancy Brown (The Shawshank Redemption) και Cliff  Smith (Concrete Cowboy).

Το Last Looks αναμένεται σε επιλεγμένους κινηματογράφους και σε on demand στις 4 Φεβρουαρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer παρακάτω.