Η σταρ του Scream, Neve Campbell, θυμάται όταν της επιτέθηκε αρκούδα σε πλατό ταινίας

H τρομακτική στιγμή που έζησε όταν ήταν μόλις 17 ετών
15 Ιανουαρίου 2022 17:36
Η σταρ του Scream, Neve Campbell, θυμάται όταν της επιτέθηκε αρκούδα σε πλατό ταινίας

Η Neve Campbell αποτελεί ένα από τα παλιά πρόσωπα του Scream franchise που επιστρέφουν στη νέα ταινία "Scream", η οποία προβάλλεται ήδη στους κινηματογράφους. Η 48χρονη σταρ παραχώρησε μια συνέντευξη στο The Kelly Clarkson Show όπου θυμήθηκε μια από τις πιο τρομακτικές ζωές της καριέρας της αλλά και της ζωής της, καθώς κινδύνευσε να τη χάσει όταν μια αρκούδα της επιτέθηκε, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων. 

Όπως αποκαλύπτει η Campbell που ήταν μόλις 17 χρονών τότε υποδυόταν έναν ρόλο όπου απαιτούσε να συνεργαστεί με ζώα και είχε μια σκηνή όπου θα τη κυνηγούσε μια κανονική αρκούδα. Της είχαν υποδείξει να βούτηξε το χέρι της στο μέλι και να ταΐσει την αρκούδα. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να το ζώο να την πάρει στο κυνήγι και να τη σέρνει από το πόδι μέσα σε ένα δάσος

Βούτηξα το χέρι μου στο μέλι και τρέχω προς έναν βράχο και γυρνάω να κοιτάξω πίσω μου, απλώνω το χέρι μου και η αρκούδα δεν μειώνει ταχύτητα και καταλαβαίνω ότι δεν έρχεται για το χέρι μου. Με πιάνει από το πόδι και με τραβάει στο δάσος. Εκείνη την ημέρα έτυχε να είναι η μητέρα μου στο πλατό και ούρλιαζε. Όλο το συνεργείο πάγωσε επειδή κανένας δε πίστευε αυτό που συνέβαινε. 

Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν "με δαγκώνει!" λες και δεν ήταν προφανές. 

Ευτυχώς, όπως αναφέρει, δεν τραυματίστηκε σοβαρά από το περιστατικό αλλά θα έχει να το θυμάται για όλη της τη ζωή. Έκτοτε δήλωσε πως έχει προχωρήσει από το ατύχημα εκείνο και τονίζει πως πολλές φορές ζητάνε από τους ηθοποιούς να κάνουν "ηλίθια πράγματα".