Θα επιστρέψει ο John Cena στο Fast & Furious 10; - Νέες δηλώσεις

Απαντά ο πρώην αστέρας του WWE
13 Ιανουαρίου 2022 13:26
Θα επιστρέψει ο John Cena στο Fast & Furious 10; - Νέες δηλώσεις

Το Fast & Furious 10 θα κάνει το ντεμπούτο του στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 19 Μαΐου του 2023 και έτσι η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει πολύ σύντομα. Παρ’ όλα αυτά, ακόμη δεν ξέρουμε πολλές λεπτομέρειες για τη νέα περιπέτεια υψηλών οκτανίων του Vin Diesel και της οικογένειάς του.

Αυτό έρχεται να αλλάξει κάπως τώρα, αφού ο John Cenna που πρωτοεμφανίστηκε στο Fast 9 ως ο αποξενωμένος αδελφός του Dom και της Mia, όχι απλώς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει, αλλά επισήμανε πως θα το λάτρευε!

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του τηλεοπτικής σειράς Peacemaker, ο Cena πέρασε από το πλατό της εκπομπής Good Morning America. Εκεί ο παρουσιαστής Michael Strahan τον ρώτησε αν θα ενδιαφερόταν να επιστρέψει στο franchise και ο Cena απάντησε χαρακτηριστικά:

Αυτό που μπορώ να σας πω είναι το εξής: Μάλλον δε θα δείτε στο Fast 10 ντυμένο σαν τον Peacemaker, αλλά πραγματικά ελπίζω να με δείτε γενικά στο Fast 10. Γνωρίζω πως προετοιμάζονται για να αρχίσει η παραγωγή και θα μου άρεσε όσο τίποτα το να γυρίσω στο franchise. Είμαι μεγάλος fan και εγώ ο ίδιος.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, ο John Cena είναι κάτι παραπάνω από «ψημένος» να επιστρέψει στο δέκατο κεφάλαιο του πασίγνωστου franchise. Βέβαια, το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί και για τα υπόλοιπα μέλη του καστ, αφού τους τελευταίους μήνες ο Dwayne "The Rock" Johnson και ο Vin Diesel έχουν ξεκινήσει μια δημόσια αντιπαράθεση.

Μάλιστα, πρόσφατα ο Johnson επιβεβαίωσε μια για πάντα πως δεν πρόκειται να τον δούμε ποτέ ξανά σε Fast & Furious ταινία, χαρακτηρίζοντας τον Diesel ως “χειριστικό”. Περισσότερα για το όλο συμβάν μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.