Έκαναν remake το Matrix 4 με €18 και δείχνει μάλλον καλύτερο από το Resurrections (ΒΙΝΤΕΟ)

Η low-budget παρωδία που γίνεται viral στο YouTube
10 Ιανουαρίου 2022 19:48
Έκαναν remake το Matrix 4 με €18 και δείχνει μάλλον καλύτερο από το Resurrections (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι απόψεις διίστανται για το εάν άρεσε ή όχι τελικά το The Matrix: Resurrections, μετατρέποντάς το ως ένα από τα πιο διχαστικά sequels των τελευταίων ετών. To ότι μάλλον δεν άρεσε και τόσο στο κοινό φάνηκε και από την εμπορική του πορεία.

Η ταινία της Lana Wachowski ποδοπατήθηκε από τον οδοστρωτήρα του νέου "Spider-Man" στο box office και μέχρι σήμερα μετράει πάνω από $124.5 εκ παγκοσμίως σε εισπράξεις. Προφανώς αυτά δεν καλύπτουν ούτε τα έξοδα του budget της ταινίας, η οποία γυρίστηκε με $190 εκατομμύρια συνολικά και είναι η πιο ακριβή Matrix παραγωγή κατά $40 εκατομμύρια, σε σχέση με τα "The Matrix: Revolutions" και "The Matrix: Reloaded". 

Ακόμη και στο HBO Max που διατέθηκε δεν τα πήγε όπως αναμενόταν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παγώσουν προς το παρόν οι σκέψεις της Warner Bros. για το Matrix 5

Η παρωδία του Matrix 4 που γίνεται viral

Πάντως η ομάδα του καναλιού Cracked που είναι συνηθισμένη στις low-budget παρωδίες ταινιών και trailers έπιασε στα χέρια της το The Matrix 4. Επί της ουσίας το "remake" τους κόστισε $20 δολάρια ή περίπου €18 και όπως θα δείτε προσπάθησαν να κάνουν μια 1:1 αναπαράσταση των σκηνών από τα trailers της ταινίας. Προφανώς και η παρωδία του νέου Matrix είναι για να προσφέρει στιγμές γέλιου σε όσους παρακολούθησαν την επιστροφή στο Matrix. 

Απολαύστε την παρακάτω: