Jojo Rabbit trailer | Ο Taika Waititi μεταμορφώνεται σε Hitler και δίνει συμβουλές σε ένα δεκάχρονο

Πολύ απλά επειδή ως 'καλός' φανταστικός φίλος έχει χρέος να βοηθήσει!
24 Ιουλίου 2019 09:58
Jojo Rabbit trailer | Ο Taika Waititi μεταμορφώνεται σε Hitler και δίνει συμβουλές σε ένα δεκάχρονο

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για την επερχόμενη παρωδία εποχής Jojo Rabbit που φέρει την υπογραφή του υποψήφιου για Χρυσό Αγαλματίδιο, Νεοζηλανδού Taika Waititi (Thor: Ragnarok, What We Do in the Shadows), με πρωταγωνιστές τον ίδιο, την Scarlett Johansson και τον μικρούλη Roman Griffin Davis.

Στο εν λόγω σατυρικό φιλμ ο Waititi υποδύεται τον Hitler, όσο παράδοξο και αν φαίνεται αυτό, απλά σε μία εκδοχή που με τις αντιδράσεις του αγγίζει τον παλιμπαιδισμό! Μάλιστα, εδώ ο συγκεκριμένος ‘Αδόλφος’ συνιστά τον φανταστικό φίλο ενός αγοριού (Griffin Davis), του ‘Jojo "Rabbit" Betzler’ που ζει στη Γερμανία μαζί με την μητέρα του, ‘Rosie’ (Johansson) κατά τον B’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Όμως τί θα γίνει όταν ο πιτσιρίκος βρει μέσα στη σοφίτα τους μία μικρή Εβραία να κρύβεται;

Με μαύρο χιούμορ και ασυναγώνιστη ευρηματικότητα ο διάσημος δημιουργός ψέγει κάθε προκατάληψη, εθνικιστική και ρατσιστική συμπεριφορά, με τρόπο απολαυστικά καυστικό και εύστοχο!

Παίζουν ακόμη οι: Sam Rockwell (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri), Alfie Allen (Game of Thrones), Rebel Wilson και η Thomasin Mackenzie.

Το Jojo Rabbit αφότου κάνει ένα πέρασμα από το φετινό Φεστιβάλ του Τορόντο, αναμένεται να κάνει ποδαρικό στις Η.Π.Α. στις 18 Οκτωβρίου του 2019.